Liberty napisał(a):Ależ się ludzie dziwili przy 6 zmyśle, że Willis może zagrać rolę dramatyczną, a nie tylko komediową czy twardziela
Liberty napisał(a): Bruce też jest niewykorzystanym potencjałem, ale tylko dlatego, że Hollywood jak raz kogoś zaszufladkuje to często na amen. Ależ się ludzie dziwili przy 6 zmyśle, że Willis może zagrać rolę dramatyczną, a nie tylko komediową czy twardziela
Lucy napisał(a):Liberty napisał(a): Bruce też jest niewykorzystanym potencjałem, ale tylko dlatego, że Hollywood jak raz kogoś zaszufladkuje to często na amen. Ależ się ludzie dziwili przy 6 zmyśle, że Willis może zagrać rolę dramatyczną, a nie tylko komediową czy twardziela
Mnie Bruce najbardziej podoba się w rolach twardych facetów. ''Szklana pułapka'', to klasyka kina i rola Johna McClaina, to strzał w dziesiątkę. Uwielbiam go też w ''Armageddonie'' i bardzo dobrze zagrał w ''Łzy słońca'' i ''16 przecznic''.
lucyferowa napisał(a): Co do Rozenek to cóż, Rusin jej nie trawi bo Małgonia parę lat temu władowała się Kraśce do wyrka a jego małżonka jest Kini koleżanką ze stadniny koni.
Gdy jeszcze Dominika była żoną Piotra Kraśki, przyjaźniła się z... Karoliną Ferenstein. Obie panie połączyła wspólna pasja - jazda konna. Ukochana prezentera postanowiła zarazić męża swoim hobby. W tym celu wysłała go na szkolenie do swojej koleżanki.
Piotr zauroczył się śliczną instruktorką. Wytrwale szkolił pod jej okiem umiejętności jeździeckie. Z czasem poczuł, że łączy ich coś więcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości