Teraz jest 24 listopada 2024, o 01:23

Rozrywka, konkursy, reality show: Od Miss World po Miliarderów

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Susan Elizabeth Phillips

Post przez Papaveryna » 12 maja 2016, o 02:39

Obejrzałam na razie 9 i 10 odcinek. Ręki niestety nie dojrzałam. Nie wiem jak Wam się to udało :P To znaczy widziałam, ale taką rozmazaną tylko :bezradny: Ciężko mi jest cokolwiek na jej temat powiedzieć.
Zauważyłam tylko, że Hubert ciągle jakoś dziwnie się przegina, kręci, jakby się czuł źle we własnym ciele albo uważał, że za bardzo rzuca się w oczy. Twarz też jakoś wykrzywia, zęby wyszczerza. Momentami wygląda przez to na niezbyt rozgarniętego. Delikatnie mówiąc :P I tu pytanie - jest agentem i ponoszą go nerwy? A może robi to specjalnie, żeby wyglądać na takiego niepozornego ciapę i mylić innych?
Jak pisała już Joakar - podczas zadawania pytań agentowi to samo robił i jeszcze gadał jakoś dziwnie (jak narąbany).
Po tym sklepie też latał, nie wiadomo czego szukał. Ale podobało mi się za to jak pyskował do Tamary. Może niesłusznie, ale i tak mi się podobało :D

Oglądałam nieraz taki program Handlarze czy jakoś i on to prowadził. Szczerze mówiąc nie zauważyłam , żeby on taki wykoślawiony tam chodził. Tyle że tam miał brodę, krótkie włosy i nie nosił okularow chyba :mysli: O ile ma to coś do rzeczy :evillaugh:

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 10:10

Janko, chyba że tak. Bo myślałam że po zadaniu pytań są wypuszczani już luzem.
Papaveryna napisał(a): Ręki niestety nie dojrzałam. Nie wiem jak Wam się to udało
też nie dojrzałam i też nie wiem :P
dla mnie tylko ta postać taka wąska w ramionkach była :P

a Hubert zachowywał się mega dziwnie. Z tym że on jest starszy od reszty i może mieć problemy z sercem i upał źle na niego działa :hihi:
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 12 maja 2016, o 11:35

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 11:40

rozwalił mnie komentarz jednego z użytkowników - i niech tam zostaną amen :evillaugh:

ale... Dokąd zmierzasz świecie?
To jest poniżej wszystkiego :zalamka:

Post przez joakar4 » 12 maja 2016, o 11:44

Mnie rozwaliło, że Szulimowa będzie ich obserwować z tarasu luksusowego hotelu

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 11:45

taaak to też jest hicior.
Planujesz to oglądać? :P

Post przez joakar4 » 12 maja 2016, o 11:46

Chyba spróbuję. Z ciekawości jak wygląda relacja Majdan-Rozenek. :hyhy:

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 11:49

żeby tylko Ci iloraz inteligencji nie poleciał na łeb na szyję :P

ale jak powiesz że niezłe jaja to może i ja sprawdzę :P

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 12 maja 2016, o 11:53

joakar4 napisał(a):Chyba spróbuję. Z ciekawości jak wygląda relacja Majdan-Rozenek. :hyhy:

Też mam zamiar obejrzeć .Jestem ciekawa jak te wszystkie gwiazdy sobie poradzą. Złamią paznokieć,to będzie lament niesamowity.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 12 maja 2016, o 14:35

Jest coś obrzydliwego w zabawie osoby bogatej w biedną.

Kiedyś jedna bogata pani powiedziała "Ja się biedy nie boję". Tylko że to nie była prawda, bo skąd by mogła wiedzieć, czy jej się boi, jak jej nie zna. Lepiej by pasowało, gdyby powiedziała "ja się nie boję patrzenia na biedę" lub "mnie nie brzydzi patrzenie na biednych ludzi".
Papaveryna napisał(a):Obejrzałam na razie 9 i 10 odcinek. Ręki niestety nie dojrzałam. Nie wiem jak Wam się to udało :P To znaczy widziałam, ale taką rozmazaną tylko :bezradny: Ciężko mi jest cokolwiek na jej temat powiedzieć.

Tak, ona jest rozmazana i szybko miga. Możliwe, że sobie tylko dopowiadam, że gest jest wyraźnie damski, może mi się to tylko wydaje, że dostrzegam, bo bardzo chcę coś dostrzec.
Hubert robi bardzo dziwne miny, to prawda. Albo nie panuje nad mimiką, co w jego wieku w stresującej sytuacji czasami może być normalne. Albo robi to specjalnie dla zmylenia przeciwnika. Stawiam na pierwsze. Nerwy mu puszczają.
Obrazek

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 14:37

tylko że Hubert w Milionerach robił za pokerface i powinien mieć to wyćwiczone.
Chyba że to był wybitny pokaz i udawanie. Tzn Milionerzy

Post przez Janka » 12 maja 2016, o 14:39

W "Milionerach" jeszcze nie był starym dziadem.
Obrazek

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 14:49

myślisz że to go tak starość posunęła?
W sumie ja go o problemy z sercem oskarżyłam i stąd ta potliwość...

Post przez joakar4 » 12 maja 2016, o 15:01

Ja tam dalej nie wiem kto jest Agentem, Każdy mi pasuje, nie chciałabym tylko żeby był to Antek.
Uczestnikom łatwiej rozpoznać agenta, przebywają ze sobą 24h, a my widzimy tylko zlepki 18h nagrania. Moja siostra z kolei twierdzi, że wszyscy uczestnicy wiedzieli od razu kto jest agentem i kto kiedy odpadnie.

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 15:02

też nadal nie wiem, ale teorie spiskowe chętnie tworzę ;)

Joakar, a skąd Twoja siostra taki wniosek wysunęła?

Post przez Janka » 12 maja 2016, o 15:06

joakar4 napisał(a):Ja tam dalej nie wiem kto jest Agentem, Każdy mi pasuje, nie chciałabym tylko żeby był to Antek.

Też bym nie chciała.
W tej chwili mam 70 procent Tamara, 30 Hubert.
joakar4 napisał(a):Moja siostra z kolei twierdzi, że wszyscy uczestnicy wiedzieli od razu kto jest agentem i kto kiedy odpadnie.

By mnie to nie zdziwiło. Już różne rzeczy się zdarzały na świecie. Telewizja rządzi się swoimi prawami, które nie mają zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.
Obrazek

Post przez joakar4 » 12 maja 2016, o 15:06

Twierdzi, że oni na pewno jako "gwiazdy" musieli od razu mieć ustaloną gażę i obiecaną liczbę dni zdjęciowych/odcinków, w których wystąpią. Mnie to trochę podpada, bo żadne z nich nie jest taką gwiazdą, o którą walczą inne stacje telewizyjne.

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 15:07

aj zdziwić to też by mnie to nie zdziwiło, ale jestem ciekawa skąd takie wnioski ;)
no i jeśli to było tak od a do z ustawione to jednak niemiło, bo ludzie nie po to oglądają by być robionym w balona.

Post przez Janka » 12 maja 2016, o 15:09

joakar4 napisał(a):Twierdzi, że oni na pewno jako "gwiazdy" musieli od razu mieć ustaloną gażę i obiecaną liczbę dni zdjęciowych/odcinków, w których wystąpią. Mnie to trochę podpada, bo żadne z nich nie jest taką gwiazdą, o którą walczą inne stacje telewizyjne.

Gażę można ustalać też na takich zasadach, jak w "Tańcu z Gwiazdami", że zarabiają dopóki nie odpadną, więc niech się bardzo starają.
Obrazek

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 15:18

to są takie gwiazdy których albo już czas minął, albo nie nadszedł i nie nadejdzie ;)
myślałam że to jest własnie tak że kasa leci póki są, ale mogli mieć z góry opłacone za udział i dodatkiem byłoby to co wygra ten ostatni najlepszy.
I ta druga opcja byłaby chyba bardziej prawdopodobna, za mocno się co poniektórzy bawili, lub olewali.

Ulubiona autorka/autor: Susan Elizabeth Phillips

Post przez Papaveryna » 12 maja 2016, o 16:02

Janka napisał(a):
joakar4 napisał(a):Ja tam dalej nie wiem kto jest Agentem, Każdy mi pasuje, nie chciałabym tylko żeby był to Antek.

Też bym nie chciała.
W tej chwili mam 70 procent Tamara, 30 Hubert.

Też nie chcę Antka ;)
Jakby to Tamara była bym sobie chociaż mogła jej chamskie zagrywki i idiotyczne uśmieszki tym wytłumaczyć. No i zacząć szukać, gdzie można nabyć jej kolczyki :evillaugh:
Obejrzałam jeszcze odcinek z kulami i biblioteką. Antek tam latał, jak dziecko we mgle. Dosłownie jakby ktoś mu przykazał, że ma się kręcić i ludzi rozpraszać. W obu zadaniach. Zapewne robił to specjalnie, ale minę miał, jakby serio nie wiedział, co się dzieje wokół niego.
Tamara za to straszny szum wokół tego niby ważnego swojego dziennika robiła. W którym to wszystkie tajemnice świata są zawarte . Powiedziała nawet, że jeśli odpadnie, przekaże go Antoniemu.
Za to Antoni chodził za Hubertem, aby ten nie znalazł jego dziennika. W którym z kolei w ogóle niczego miało nie być wg Tamary.
Tamara sprawia też na mnie wrażenie, jakby wcześniej wiedziała jakie będą zadania ;)

W ogóle mi się jeszcze przypomniało, jak Antek na tę górę leciał helikopterem po kasę. Niby wziął kopertę agenta, a tam wcale za dużo kasy nie było. Albo źle typowal agenta albo dobrze, ale nie pokazał grupie całej kasy z koperty specjalnie, albo jako agent specjalnie wziął kopertę z mniejszą kasą , w której wiedział ile jest, ale tez nie taką zupełnie najmniejszą. Za dużo tych albo :evillaugh:

Nic nowego mój komentarz nie wniósł, ale też już popadłam w obsesję. W końcu oglądam i piszę wszystko na telefonie :evillaugh:

Post przez Janka » 12 maja 2016, o 16:13

Very, mam takie same wnioski z tego odcinka.

Antek pilnował Huberta może dlatego, że nadal uważa go za agenta i chciał wiedzieć, co on robi, żeby umieć odpowiadać na pytania. Szukanie czy pilnowanie durnego notesu to mogła być tylko wymówka.
Obrazek

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 16:15

to zamieszanie z notesem Tamary było podejrzane.
Ale mnie zastanawia czemu Hubert pomieszał te książki i fiszki ;)

Post przez Janka » 12 maja 2016, o 16:18

Hubert świetnie zrobił Antka w konia z tą fiszką niby do książki Antka, która się okazała być książką Wienia. Antek, gapa, jeszcze się próbował kłócić.
Obrazek

Post przez •Sol• » 12 maja 2016, o 16:22

no ale to było takie agentowe zagranie ;)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach