też nie dojrzałam i też nie wiemPapaveryna napisał(a): Ręki niestety nie dojrzałam. Nie wiem jak Wam się to udało
joakar4 napisał(a):Chyba spróbuję. Z ciekawości jak wygląda relacja Majdan-Rozenek.
Papaveryna napisał(a):Obejrzałam na razie 9 i 10 odcinek. Ręki niestety nie dojrzałam. Nie wiem jak Wam się to udało To znaczy widziałam, ale taką rozmazaną tylko Ciężko mi jest cokolwiek na jej temat powiedzieć.
joakar4 napisał(a):Ja tam dalej nie wiem kto jest Agentem, Każdy mi pasuje, nie chciałabym tylko żeby był to Antek.
joakar4 napisał(a):Moja siostra z kolei twierdzi, że wszyscy uczestnicy wiedzieli od razu kto jest agentem i kto kiedy odpadnie.
joakar4 napisał(a):Twierdzi, że oni na pewno jako "gwiazdy" musieli od razu mieć ustaloną gażę i obiecaną liczbę dni zdjęciowych/odcinków, w których wystąpią. Mnie to trochę podpada, bo żadne z nich nie jest taką gwiazdą, o którą walczą inne stacje telewizyjne.
Janka napisał(a):joakar4 napisał(a):Ja tam dalej nie wiem kto jest Agentem, Każdy mi pasuje, nie chciałabym tylko żeby był to Antek.
Też bym nie chciała.
W tej chwili mam 70 procent Tamara, 30 Hubert.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość