Papaveryna napisał(a):Weźcie, a ja zaczęłam wczoraj Antka podejrzewać
Papaveryna napisał(a):Jak dla mnie ten sojusz podejrzany się stał juz teraz. Zresztą ona zawsze gadała, że przyjaciół trzeba trzymać blisko, a wrogów jeszcze bliżej
joakar4 napisał(a):Jeszcze mi się wydawało, że przy tym pomniku któremuś z nich coś podano zza jakiegoś słupa. Jakby ktoś z produkcji. Tylko, że już nie kojarzę komu, na pewno nie Antkowi. Dzisiaj chyba jeszcze raz to obejrzę.
wiedzmaSol napisał(a):Antek wydaje mi się być typem lubiącym korzystać z czyjejś pomocy. W szkole na pewno spisywał prace domowe
Papaveryna napisał(a):Janko, może to jej podejrzewanie Huberta to ściema dla ogółu.
Papaveryna napisał(a):Janko, może to jej podejrzewanie Huberta to ściema dla ogółu. Ona w sumie z tym Hubertem jakoś bliżej się nie zadawała. Tylko raz zadanie wspólnie mieli. Nie miałam wrażenia, żeby mocniej kręciła się wokół niego.
wiedzmaSol napisał(a):a jak jakiś czas temu zasugerowałam Tamarę to było że TVN nie powierzyłby jej tej roli
wiedzmaSol napisał(a):a argumenty że Tamara jest agentem (komentarz z bloga):
dokładnie. I ten jej wyraz twarzy jakby zaraz miała pęknąć...joakar4 napisał(a):jak Kinga spytała kto jest Agentem to Tamarze wyraźnie zadrgała ręka, ale pierwszy zgłosił się Antek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość