Romantyczne – ale nie tylko – opowieści filmowe, serialowe i teatralne Od filmów kostiumowych po azjatyckie dramy Na co czekamy, co polecamy, co odradzamy...
Ja sama nigdy nie oglądałam, widziałam jeden odcinek na któryś wakacjach, o reszcie zapomniałam Na pewno oglądną młodsze pokolenia, ciekawe fenomenu tejże niewolnicy
Ale to też pewnie kilka odcinków Fenomen wynikał z nowości, inności i braku alternatywy, a młodsze pokolenia wszystko mają, wszystko widziały i Isaura już ich nie oczaruje
Ta , ta. Nie wiem po co znów akurat tą na nowo zrobili
Nie wiem jak wy ,ale znów się wciągnęłam w "Modę na sukces" Wreszcie Stephanie wywaliła tą <span style="font-size: 18px; line-height: normal">WYWŁOKĘ I STAREGO GŁUPIEGO ZBEREŹNIKA </span> z firmy .
Wiem Ale pozwól ,że chwilowo nie będę się zastanawiać co będzie potem . Na razie wywaliła tą zołzę i niesamowicie się cieszę . A Erica walnęła w klejnoty - jego mina bezcenna
Kurcze - dawno "Mody..." nie oglądałam - zupełnie mi godziny emisji nie pasują, bo w pracy jeszcze jestem, ale czytam sobie streszczenia odcinków czasami Ostatnio jednak nawet i to zaniedbałam, więc nie za bardzo wiem co się dzieje. Rozumiem, że Stefka wywaliła Brooke i Erica? A jaki powód był tego wywalenia?
Okazało się, że przez cały czas firma była Stephanie . Jej ojciec spisał jakiś dokument depozytowy który ustala ,że jedyną właścicielką firmy jest Steph. Przez całe małżeństwo Erick ją okłamywał. Oni podzielili akcje pamiętasz ? Ileś miała Brook , dzieci i wychodzi na to że te wszystkie decyzje są nieważne . Jakby chciała to Steph może podać Erika do sądu.
I to jaka. Przez tyle lat musiała znosić to że Brook rządzi się w firmie , urządza skandale a przez cały ten czas Erick nic nie zrobił . Ale co można powiedzieć o facecie co myśli ....... wiadomo czym a nie głową ?