Fringilla napisał(a):Jest też przynajmniej na jednej innej platformie streamingowej dostępnej w DE.
kejti napisał(a):Janka, wtedy spróbuj odświeżyć i wrócić do tej minuty, czasami to tylko reklama taka. Aczkolwiek zdarza się, że trzeba poszukać innego wgrania
Janka napisał(a):kejti napisał(a):Janka, wtedy spróbuj odświeżyć i wrócić do tej minuty, czasami to tylko reklama taka. Aczkolwiek zdarza się, że trzeba poszukać innego wgrania
Niestety nic się nie da zrobić. To jest tak, jakby mi było wolno oglądać za darmo 10 minut na dobę.
Liberty napisał(a):Obejrzałam, bez czytania opisu, pierwszy odcinek japońskiego serialu Love and Fortune i boję się kontynuować. To jednak jest na granicy tego co dozwolone.
Fringilla napisał(a):Więc sama kontynuuję Watashitachi wa Douka Shiteiru.
Urocze
Jakby ktoś wymieszał porządnego mangowego harlequina (angst, zbrodnia sprzed lat, zemsta, ukryta tożsamość, dzieci z nieprawego łoża, aranżowane małżeństwo, ukryte ciąże, pożar, rywale, niebezpieczna miłość wbrew wszystkim i wszystkiemu i 1001 innych elementów) z gotycką powieścią osadzoną w realiach japońskiej tradycji wyrobu słodyczy, a że wszystko jednak współcześnie, to choć główny bohater mroczny, dumny i bezwzględny oraz z traumą, to jednak serio spoko człowiek w sumie.
Liberty napisał(a):The Gifted wygląda ciekawie, ale będzie chyba musiał poczekać. Jak wyjdzie drugi sezon Stranger to przepadłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości