wizualnie i chwilami traci się przez to wątek potem jest kontynuowane ale nie ma tej płynności.Fringilla napisał(a):Hm, to, e chwilami się rwie - ok, ale moim zdaniem tylko wizualnie, nie logicznie chyba że czegoś nie zauwazyłam...
No z homo- to nie do końca: kuzyn jest pan-, a jedno z Trójcy Szkolnego Scooby Gangu jest już zupełnie queerowe
Kurcze, nie widziałam, że jest dubbing...
półtora odcinka za mną i zamiast się śmiać to jestem zniesmaczona...joakar4 napisał(a):W niedzielę zaczęłam oglądać Good Girls i przepadłam. Serial jest świetny.
•Sol• napisał(a):Kolejny mój wniosek - niektóre sceny mające przerażać są śmieszne - scena z Wielkiej Uczty
ale odcinek z demonem snu i ten z wujkiem Jessem mnie wbił w kanapę
panseksualizm był w którymś momencie wspomniany czy to Twój wniosek na jakiejś podstawie?
jest dubbing i przez niego pewnie chwilami mnie bawi zamiast przerażać
półtora odcinka za mną i zamiast się śmiać to jestem zniesmaczona...joakar4 napisał(a):W niedzielę zaczęłam oglądać Good Girls i przepadłam. Serial jest świetny.
Zwłaszcza scena gwałtu
Lucy napisał(a):Dziewczyny, a coś podobnego do "Księga czarownic" ? romans typu : człowiek- wampir, czarownica -wampir
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości