<span style="font-size: 18px; line-height: normal">Najlepsze dialogi z "Mody na sukces"! cz.1</span>
Od kilkunastu lat śledzimy losy i perypetie miłosne bohaterów "Mody na sukces" czyli Brooke, Stefki i Ridga. Mamy wrażenie, że w tym serialu praktycznie każdy z każdym już spał. Brooke zaliczyła właściwie wszystkich członków rodziny Forrester. Jedno dziecko ma nawet z mężem swojej córki. Prowadzi dosyć "bogate" życie seksualne, dlatego wszystko kręci się wokół jej łóżka. Plotek bardzo zainteresował się Brooke i trafił na pewne forum internetowe poświęcone serialowi.
Oto najlepsze dialogi z "Mody na sukces" znalezione przez nas z internecie:
1) Stefka do Brooke: Jesteś tą samą ladacznicą, która wiele lat temu omotała mojego syna! Jesteś tu tak mile widziana jak dziwka w klasztorze!
2) Ridż do Stefy: Jesteś rakiem, który toczy tę rodzinę, wycinam cię raz na zawsze!
3) Amber: Ja nie spotykam się z chłopakami, lecz z mężczyznami!
Rick: Ale ja w tym roku będę miał prawo jazdy.
4) Brooke do Stefy: Gdyby Szekspir cię znał napisałby więcej tragedii!
Stefka- A gdyby znał ciebie? Napisałby sonet do dziwki!
5) Brooke do Ridża: Bez ciebie w firmie jest...
Ridż: Jak w Disneylandzie bez Myszki Miki?
6) Rick: Dziecko kopie?
Amber: Jak Chuck Norris!
7) Stefa do Brooke: Nawet gdyby wypadła mi nerka, przysłałabyś mi ją pocztą.
Ridż - Nie czuję się członkiem rodziny! Mam wrażenie, że w moich żyłach płynie zupełnie inna krew!
9) Bridget do Deacona: Ja też mam swoje tajemnice, o których ci nie mówiłam. Śmierdzisz Dikon! Całować ciebie to jak lizać popielniczkę!
10) Brooke do Stefki: Nie powinnaś łączyć interesów z emocjami!
Na co Stefka: To mówi osoba, która wstawiła sobie do biura łóżko!