Dziewczyny dramat
. film beznadziejny. Jesli chcecie ciekawie przedstawione powstanie ogladnac z fabułą to czas honoru polecam.
Ciekawa jestem waszej opini ale nie polecam w żadnym wypadku tego filmu.
Czego sie spodziewacie po nim?
1Hollywoodzkiego rozmachu? hmm moze odrobinke ale Hollywoodzkiej fabuły ?w żadnym razie.
2Wielkiego romansu ?no cóż nie tutaj historia pary poszatkowana szkicowa więcej należy się domyśleć niż mozna zobaczyć na pewno
3Powstanie? moze ale w tle krwawych momentów gdzie krew i kawałki ciała ścielą się gęsto
4 losów jednego oddziału ?w trzech krótkich odsłonach .
O tym filmie można powiedzieć że ktoś próbował skomercjalizować Wajdę co się nie udało
Z drugiej strony można powiedzieć że jest to przydługa reklama serialu czyli pokazane wszystko i nic urywkami.
Może i ktoś miał pomysł ale wyglada jakby ktoś inny okroił go dość mocno coś jak z tłumaczeniem. Kleypas sprzed lat.
Jak pisałam pieniadze i czas wyrzucony w błoto nie na taki film szłam reklamówka to własnie wykrojone momenty tworzące całość .film to poprzetykanie ich zbednymi urywkami.
Ale chetnie poczytam waszych opini. Ale według mnie lepiej kupić ciekawą książke na allegro,
Koleżanka stwierdziła że brakuje tylko Rossati z karabinem maszynowym.
Jedyne co może dobrze tam odzwierciedlone jest to beznadziejne położenie ludzi i miasta podczas powstania bez iskierkii nadziei. Najciekawszy fragment
Maly spoiler