duzzza22 napisał(a):Obejrzałam Detektywa Monka świetny kryminalny serial.
Obejrzałam Mentalistę świetny kryminalny serial.
Obejrzałam Castle świetny kryminalny serial.
Obejrzałam Kości świetny kryminalny serial.
Jestem w trakcie Partnerek, ale to już nie to samo. Znacie coś podobnego do czterech poprzednich? Gdzie pojawia się jakiś 'geniusz', który pomaga policji/organom ścigania, rozwiązywać zagadki kryminalne?
KatiaBlue napisał(a):Emily pisała, że Please Like Me
Btw. Oglądałam na YT jakiś filmik o tym i rozwaliła mnie wazelina....
kejti napisał(a):Odnośnie:KatiaBlue napisał(a):Emily pisała, że Please Like Me
Btw. Oglądałam na YT jakiś filmik o tym i rozwaliła mnie wazelina....
Co dziwne ludzie aż wypytują o sezony mnie raczej opis nie kusi aby obejrzeć ale musi coś w sobie mieć
kejti napisał(a):a ja obejrzałam pierwszy odcinek Stranger Things i zaciekawił mnie, biorę się za kolejne, po paru odcinkach napiszę coś więcej bo na razie tylko chłopiec zaginął i pojawiła się dziewczynka + miejsce strzeżona przez jakiś wydział skąd ta dziewczynka niby uciekła (i jakaś maź - potwór) nic nie rozumiem dlatego tym bardziej oglądam dalej
Edit:
Jestem już po paru odcinkach, ciężko mi coś powiedzieć o tym serialu, cała akcja sprawia że po prostu chcesz oglądać dalej aby wiedzieć co się dzieje chwilami się czuje jak przy filmie dokumentalnym a czasami jak przy Z archiwum X
i ostatni Edit:
Wciągnęłam cały sezon (8 odcinków a raczej 8 rozdziałów bo to chyba na podstawie książki) mnie się podobało czekam, może stworzą drugi sezon
duzzza22 napisał(a):Obejrzałam Detektywa Monka świetny kryminalny serial.
Obejrzałam Mentalistę świetny kryminalny serial.
Obejrzałam Castle świetny kryminalny serial.
Obejrzałam Kości świetny kryminalny serial.
Jestem w trakcie Partnerek, ale to już nie to samo. Znacie coś podobnego do czterech poprzednich? Gdzie pojawia się jakiś 'geniusz', który pomaga policji/organom ścigania, rozwiązywać zagadki kryminalne?
Janka napisał(a):https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awiry_(serial_telewizyjny)
Serial "Świry" ma beznadziejny tytuł w polskiej wersji, ale jest trochę w stylu Monka. Tylko lżejszy, bardziej na luzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość