Fringilla napisał(a):A oglądałyście WandaVision?
nope, nawet nie wiem co to, choć ja jak wiadomo Marvelową wielką fanką nie jestemFringilla napisał(a):(Ekhm, o tym kiedy indziej, ale... trafiłyście może na Wszystko Wszędzie Naraz?
powiem szczerze, że... nie dziwię się.Fringilla napisał(a):Zasnęłam na Fantastycznych...
jak trafisz, koniecznie daj znać ciekawi mnie, jaki będziesz mieć odbiór. Dla mnie vibe starego MarvelaFringilla napisał(a):a na Morbiusa jeszcze nie trafiłam.
to tę chcę zobaczyć, ale nie wiem kiedy mi sie udaFringilla napisał(a): trafiłyście może na Wszystko Wszędzie Naraz?
no ba!Fringilla napisał(a):PS a trzecia pierwszoplanowa rola w wykonaniu Ke Huy Quana - kto pamięta chłopaczka z Indiany Jonesa i Świątyni Zagłady
Fringilla napisał(a):A z kinowych wysokobudżetówek bezczelnie żerujących na wspomnieniach z dzieciństwa: no obejrzę, chociaz wstydzę się...
https://www.youtube.com/watch?v=F4Z0GHWHe60
jak ja kocham ten filmFringilla napisał(a):I jednego z czeredy Goonies?
ja obejrzę w ramach rozrywki pewnie jak będzie okazjaFringilla napisał(a):no obejrzę, chociaz wstydzę się..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości