wiedzmaSol napisał(a):Tsuki, przypomnij sobie, warto. Inaczej się na nich patrzy jak już znasz te postacie
wiedzmaSol napisał(a):Duz, wiesz co, też jestem zawiedziona mocno, do tego stopnia że nie wiem czy będę kontynuować oglądanie. Zrobili z tego telenowelę, za mało w tym szpitala, zmarnowali potencjał. Taka obsada fajna a tak spsuli.
Ale Prawo Agaty nadal oglądać planuję.
Levanda napisał(a):Uwielbiam oglądać seriale w internecie, zwłaszcza, jak w TV nic nie ma. Seriale, które regularnie sobie przypominam/oglądam to:
- Przyjaciele
-Jak poznałem waszą matkę
- Supernatural
-Z archiwum X
- Słoneczny patrol
Marta_04 napisał(a):ja ostatnio zaczęłam oglądać Przepis na Życie...nie wiem ile czasu leci już ten serial ale zawsze mnie kusiły zapowiedzi i w końcu się zebrałam i nadrobiłam 3 sezony w kilka dni...i rozczarowałam się jak chyba przy każdym serialu, który ma kolejną serię
W ogóle nie podoba mi się wątek z utratą pamięci Jerzego, mam wrażenie, że ten 4 sezon jest robiony na siłę...powinni ustalić limit- 3 i koniec! Pierwsze 2 były za to mega
duzzza22 napisał(a):Marta_04 napisał(a):ja ostatnio zaczęłam oglądać Przepis na Życie...nie wiem ile czasu leci już ten serial ale zawsze mnie kusiły zapowiedzi i w końcu się zebrałam i nadrobiłam 3 sezony w kilka dni...i rozczarowałam się jak chyba przy każdym serialu, który ma kolejną serię
W ogóle nie podoba mi się wątek z utratą pamięci Jerzego, mam wrażenie, że ten 4 sezon jest robiony na siłę...powinni ustalić limit- 3 i koniec! Pierwsze 2 były za to mega
Ja po kilku z drugiego odcinkach wymiękłam Jak pierwszy sezon skradł moje serducho tak później szło coraz gorzej i już się nie pokusiłam o to by zobaczyć co dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość