jestem ostrożna z tą fanką, przyznaję że mają swój urok, i coś co porusza, ale powinnam obejrzeć coś więcejtully napisał(a):mamy kolejna fankę starych klisz
a czy to nie jest tak, że gdy ktoś popełni samobójstwo nie będzie mógł się odrodzićtully napisał(a):Co do końcówki to mnie zaskoczyła pozytywnie... wole żeby się spotkali gdzieś w innym wymiarze niż żyli osobno
potwierdzamFringilla napisał(a):kahahaha może wobec tego potwierdzić, że AimH się broni po dekadach
No u mnie nawet z napisami angielskimi byłby problem dlatego sporo dram może być dla mnie niedostępnatully napisał(a):pamiętaj kaha ze masz piękna wersje thai filipińską niestety musiałam odpusicic z braku napisów eng
w niektórych warstwach społecznych chyba nadal to fukcjonujeFringilla napisał(a):Ustalanie zasad i społeczne trzymanie się nawzajem za mordę z rozpoznawaniem, czyje na wierzchu..
czekam na wrażenia z zakończeniatully napisał(a):ta szamotanina kotlowanie mysli rozkojarzenie to wszystko przezywam z nimi w tej dramie
kahahaha napisał(a):w niektórych warstwach społecznych chyba nadal to fukcjonujeFringilla napisał(a):Ustalanie zasad i społeczne trzymanie się nawzajem za mordę z rozpoznawaniem, czyje na wierzchu..
mam zapisane, powoli będę sobie dawkowaćtully napisał(a):weź na warsztat cały Endless Love, potem Beutiful Days i na końcu Stairway to Heaven... jestem spokojna ze się zakochasz w tych klimatach.... To ostatnie masz na Viki z polskimi.... ciutkę gorsze niż BD ale choi w pełnej glorii cudne melo...
po takiej jeździe ciekawe jakie wymyslą zakończenietully napisał(a):Ach cala jestem w nerwach EP53 i będzie ciężko te emocje opanować.... to co teraz wymyślili to bije na głowę wszystko co było do tej pory....
tully napisał(a):Help... nie wiecie może co to za drama ?
tully napisał(a):och ja to musze znaleść .... oglądam w kółko ten OST i mam ciary na plecach ale fajna chemia miedzy para główna i jej choroba to idealna historia dla mnie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość