nana_rlbi napisał(a):sorki, jeśli już gdzieś było bo rzadko tu zaglądam ale wpadłam na to przypadkiem a bardzo mi się trailer spodobał
szkoda, że polski tytuł do d***
kasiek napisał(a):Byłam na Śnieżce , nawet, nawet....książę mniam , szczególnie bez koszuli (jestem normalnie niczym zła królowa ), Śnieżka jako Śnieżka mdła, A Roberts jako Królowa super...
ino ja się nastawiłam na film dla dzieci....ale jeśli ktoś się nastawi na coś dla dorosłych...
kasiek napisał(a):No i byłam na Hansie K., cóż dobre to było . Uśmiech mi z ust nie schodził, a na koniec się pobeczałam ze wzruszenia. I się nawet okazało, że Kloss wcale z Rosjanami nie współpracował, ino z polskimi partyzantami. Proszę jak się chce to można. Brunner jak zawsze świnia do kwadratu, ale ja go lubię, a Karewicz mimo lat, miodzio. I jest szansa na kontynuację....o ile aktorzy dadzą jeszcze radę. Kto nie był niech idzie. Się zastanowiłam nad tym Brunnerem, jednak go nie lubię, bo niedobry....Zadowolona jestem, że poszłam.
I jak ktoś chce, niech napiszę, że się na kinie nie znam . To ja takiemu odpowiem, że ja tam dla przyjemności a nie dla doznań artystycznych chodzę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość