Kidełka napisał(a):Właśnie w tym momencie oglądam - Piosenka z OP bardzo mi się podoba
Na God Of Highschool też już zacieram ręce
Jujutsu Kaisen to mroczne anime fantasy akcji studia MAPPA oparte na mandze autorstwa Akutamiego Gege. Trudności, żal, wstyd... negatywne ludzkie uczucia stają się klątwami czyhającymi w każdym zakamarku codziennego życia. Szerzą się po świecie, doprowadzając ludzi do wielkiego nieszczęścia, a nawet śmierci. Co więcej, na klątwach można dokonać egzorcyzmów tylko przy pomocy innej klątwy. Yuuji Itadori, choć wiedzie życie zwykłego licealisty, posiada nadludzką siłę fizyczną. Pewnego dnia, by ocalić przyjaciół zaatakowanych przez klątwy, zjada palec zjawy o dwóch twarzach, przyjmując klątwę do własnej duszy. Od tego czasu dzieli ciało z Ryoumen Sukuną. Itadori, prowadzony przez najpotężniejszego z czarowników, Gojou Satoru, zostaje przyjęty do Tokijskiego Prefekturalnego Liceum Jujutsu, organizacji walczącej z klątwami, rozpoczynając bohaterską historię chłopca, który stał się klątwą, by egzorcyzmować klątwy...
kejti napisał(a):Jujutsu Kaisen to mroczne anime fantasy akcji studia MAPPA oparte na mandze autorstwa Akutamiego Gege. Trudności, żal, wstyd... negatywne ludzkie uczucia stają się klątwami czyhającymi w każdym zakamarku codziennego życia. Szerzą się po świecie, doprowadzając ludzi do wielkiego nieszczęścia, a nawet śmierci. Co więcej, na klątwach można dokonać egzorcyzmów tylko przy pomocy innej klątwy. Yuuji Itadori, choć wiedzie życie zwykłego licealisty, posiada nadludzką siłę fizyczną. Pewnego dnia, by ocalić przyjaciół zaatakowanych przez klątwy, zjada palec zjawy o dwóch twarzach, przyjmując klątwę do własnej duszy. Od tego czasu dzieli ciało z Ryoumen Sukuną. Itadori, prowadzony przez najpotężniejszego z czarowników, Gojou Satoru, zostaje przyjęty do Tokijskiego Prefekturalnego Liceum Jujutsu, organizacji walczącej z klątwami, rozpoczynając bohaterską historię chłopca, który stał się klątwą, by egzorcyzmować klątwy...
bardzo polecam
kejti napisał(a):nie ma gdzie obejrzeć tego God of Highschool
kejti napisał(a):Obejrzałam Kami no Tou, pierwszy sezon za nami, oceniam na 7+/10. Czegoś mi brakowało ale jednak bardzo ciekawe. Czy ja dobrze widzę że manga została wydana w 2010 i nadal jest rysowana?? jeśli nie będzie drugiego sezonu (bo różnie to bywa) to może przeczytam mangę z ciekawości
kejti napisał(a):tak oglądałam w sumie i czytałam komentarze to mówili że nie jest źle ale wiele pominięte ale to raczej norma Ci co czytają mange nigdy nie są zadowoleni
kejti napisał(a):każdy odcinek Jujitsu Kaisen jest na wage złota
kejti napisał(a):
Itadakimasu, Gochisou-sama - jest to gdzieś po polsku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości