joakar4 napisał(a):A słyszałyście, że kręcą 2 część To właśnie miłość? Wyemitują ją na jakiejś gali dobroczynnej i będzie trwała tylko 10 minut.
Kiara napisał(a):Katia ja byłam na tym w kinie
Zakochałam się w tym przystojniaku od owiec
A ta aktorka główna to kojarzy mi się tylko z rolą z Dumy i uprzedzenia chyba i trochę jej nie lubie ...
joakar4 napisał(a):Dzień matki - fajna, ciepła historia.Spoiler:
joakar4 napisał(a):Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć - bardzo mi się podobał. Bałam się, że bez Hogwartu to już nie będzie to, ale dalej czuć magię. Ale Deep?
joakar4 napisał(a):Do tego władowano tam nowy romans, w który ciężko mi było uwierzyć. Nie wierzyłam, że nagle z dnia na dzień bohaterka się obudziła i stwierdziła, że jednak żałoba jej przeszła i bardzo kocha kogoś innego. Szczególnie, że cały poprzedni wieczór płakała bo akurat przypadała rocznica ich ślubu.
joakar4 napisał(a):I walizka i nawet te rozmowy, która szkoła magii jest najlepsza.
W ogóle jak pierwszy raz pokazali wnętrze walizki to pomyślałam, że Hagrid byłby zachwycony.
Deep to oblech.Spoiler:
KatiaBlue napisał(a):Kiara napisał(a):Katia ja byłam na tym w kinie
Zakochałam się w tym przystojniaku od owiec
A ta aktorka główna to kojarzy mi się tylko z rolą z Dumy i uprzedzenia chyba i trochę jej nie lubie ...
EJ ja tez go kocham. Po prostu Noe mogłam patrzeć jak ona go odrzuca. Taki dobry facet. Było mi go strasznie szkoda. Szczególe po tych owcach - poplakalam się...
A co do bohaterki to jej nie lubię. Co ona sobie myślała wychodząc za wąsacza? He he?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość