duzzza22 napisał(a):Zmiany naniesione, powinno być ok.
duzzza22 napisał(a):Robię podchody pod drugą panią Graham.
duzzza22 napisał(a):Janko jedno pytanie wszystkie tytuły po ukośnikach to drugie tytuły?
Inne imię miłości/Noce nad Florydą to jest w cyklu z hq, więc wolę się upewnić czy mam traktować jak resztę czyli zrobić dopisek wydane również pt. ? Bo może to DUO?
Janka napisał(a):duzzza22 napisał(a):Janko jedno pytanie wszystkie tytuły po ukośnikach to drugie tytuły?
Inne imię miłości/Noce nad Florydą to jest w cyklu z hq, więc wolę się upewnić czy mam traktować jak resztę czyli zrobić dopisek wydane również pt. ? Bo może to DUO?
W pojedyńczych niepotrzebnie jest "Niewidzialne", to część cyklu Krewe of Hunters i tam jest wpisana dobrze.
Cykl "Angel Hawk"
2. Inne imię miłości/Noce nad Florydą - to jest drugi tytuł, pod którym też wydano
Cykl "Krewe of Hunters"
9. Noc na nas patrzy (premiera 21.10.2015)
Cykl "Za wszelką cenę"
1. Za wszelką cenę - drugi tytuł: Mroczny nieznajomy
Mam wyszukać do harlequinów więcej informacji? Np. nazwę serii?
duzzza22 napisał(a):Oczarowana równie należy do cyklu więc ją tam przerzuciłam.
I tu bardziej propozycja, może dopisać do konkretnych cykli/książek, że napisane są jako Drake?
A co do HQ nie wiem, dużo będzie? żebyśmy niepotrzebnie nie zarzuciły pierwszego postu, żeby nie było problemu z czytelnością.
A czy do Graham będziesz wypisywać bohaterów?
Powrót do Spis treści, instrukcje, pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość