wiedzmaSol napisał(a):bardzo piękne, pamiętaj jeszcze że to całe życie z bestią to nie jedyny warunek był.
Dla mnie ten drugi był bardziej okrutny, jak czytałam to występowałam w charakterze fontanny jeszcze długo po tej scenie.
wiedzmaSol napisał(a):tak jak i ja. Tylko z Mordhem nie ryczałam, bo nawet wkurzającego Furiatha mi było szkoda i ryczałam.
Adrastea napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):bardzo piękne, pamiętaj jeszcze że to całe życie z bestią to nie jedyny warunek był.
Dla mnie ten drugi był bardziej okrutny, jak czytałam to występowałam w charakterze fontanny jeszcze długo po tej scenie.
Nie jedyny warunek?
Pamiętam, że wcześniej dostał warunki, ale jak okazało się, że Mary nie możeto mogli być razem, pod warunkiem, że bestia zostaje. Czy coś przeoczyłam?Spoiler:
wiedzmaSol napisał(a):Aniołku, co innego, napisałam już w spojlerach. Akurat to że zawsze będą razem nawet po odejściu to było romantyczne i ludzkie ze strony PK.
Desdemona napisał(a):skończyłam Wieczną miłość...fajne to było....naprawdę fajne....zaskoczyło mnie...i kiedyś zrobię powtórkę...chyba najbardziej enigmatyczna była postać samego Zbihra...kurczę...czasami miałam ochotę zamknąć książkę i rzucić ją gdzieś poza przysłowiowy kąt oka....bo miałam dość czytania o facecie tak cholernie uczuciowym i tak popieprzonym, o boziu ...ale dobra historia ma to do siebie że wciąga...i mnie wciągnęła....również historia Furiatha...już nie mogę doczekać się części o nim...
a co stanie się z Tohrem...znikł....
...teraz romansuję z pewnym gliną....
Desdemona napisał(a):końcówka powalająca....zaskoczona byłam...bardzo emocjonujące to było...i przyznam że jedna z lepszych historii jaką czytałam...
...to super że Thor nie będzie zgubą...choć straszne to było....
...intrygujący zaczyna również być Mordh...niby taki arystokrata...a tu interesy spod ciemnej gwiazdy Mordhuś prowadzi i ta ksywa Wielebny...no to Zbihr znalazł sobie szwagra...no...no...i tatusiem został....
tekst...będziemy mieli młode...będziesz ojcem...jestem w ciąży....dobry...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość