wiedzmaSol napisał(a):JankoJanka napisał(a):Jedynie "Z miłości" przemawiało do mnie w języku, którego nigdy nie poznałam.
wiedzmaSol napisał(a):najmocniej lubię Urodzonego uwodziciela. I jak ze Starsów ciężko mi pierwszoplanową wybrać, bo to się zmienia, tak drugoplanowa to April i Jack z Uwodziciela właśnie
phantera onca napisał(a):Spoiler:
wiedzmaSol napisał(a): drugoplanowa to April i Jack z Uwodziciela właśnie
phantera onca napisał(a): W Natchnieniu doczytalam właśnie o ślubie Molly i Kevina,
wiedzmaSol napisał(a):Phantero, a jak Ci się podobają wstawki z książki Molly?
Papaveryna napisał(a):Ha! Miałam to samo. Mnie on też działał na nerwy jak nie wiem. Jego historia mnie nie przekonała i szkoda mi w ogóle było tej całej Kristy. On takim pustakiem był. Rety
rewela napisał(a): a najbardziej podobały mi się głosy w jego głowie
phantera onca napisał(a):Ja też już sporo popłakałam sobie w tej części
Szkoda miSpoiler:
Janka napisał(a):wiedzmaSol napisał(a):Phantero, a jak Ci się podobają wstawki z książki Molly?
Ja je uwielbiam.
Szkoda, że nikt nigdy nie wpadł na to, żeby naprawdę wydać takie książeczki dla maluchów.
Meg jest fajna u siebie, kropkarewela napisał(a):mnie się podobała ta książka zwłaszcza Meg
mnie on chwilami wkurzał, zwłaszcza swoją ślepotą ale też go jakoś lubiłamrewela napisał(a):bo ja tu już niejednokrotnie próbowałam bronić pastora nie miałam z nim żadnego problemu i lubiłam
a nie że jakiś seksizm, erotyzm czy co? W ten deseń jakoś.duzzza22 napisał(a):Ale w książce już coś było, że były jakieś niepoprawne. Pamiętacie o co dokładnie chodziło?
phantera onca napisał(a):Nie , to zaczęło sie po ślubie , kiedy Molly stala się ,, sławna'' ,wtedy sie zainteresowali, że niby te książeczki są pochlebne takim związkoma wydawnictwo ktore wydawalo książeczki Molly było zbyt male żeby obronić się przed tego typu oskarżeniamiSpoiler:
phantera onca napisał(a):Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości