Desdemona napisał(a):o nie Cal to taki dupek... i ta jego obsesyjka że niewiasta powyżej 20 to już za stara....
Fakt. Tutaj okazał sie bardziej niż w porzo.Papaveryna napisał(a):Dla mnie Cal nie był dupkiem.
On i tak na klatę to wziął.
Papaveryna napisał(a):Mnie ta książka tak wynudzila, że końcówkę tylko wzrokiem przeleciałam
szuwarek napisał(a):co mi się u Heata podobało, to to, że gdy postanowił szukać tej żony odpuścił sobie stukanie (jak pozostałe dzięcioły) chętnych panienek na imprezach i poza nimi. nawet kiedy rozmawiali z Annabel o tym, że sportowcy wybierają z chętnych w hotelu i sie nie zabezpieczają - zarzut A. on przyznał rację, ale miał też argument, że panienki potem doją sportowców wiedząc, że co wywalczą to ich. Nie udawał, że jest inaczej. To mi sie podobało. Bo wielu z CS strasznie się foczyło, kiedy któraś z bohaterek zarzucała im pukanie i traktowanie przedmiotowe kobiet. I to w nim mi się podobało...
Janka napisał(a):Powinien istnieć jakiś "sanepid" wydawniczy, bo niektóre wydawnictwa, z Amberem na czele, sobie za dużo pozwalają.
rewela napisał(a):i "Odrobina marzeń" też już za mną.. poruszająca, 'k'olernie wciągająca i z takim ładunkiem emocjonalnym! bezapelacyjnie została wpisana na listę ulubionych oj wszystko mi się podobało..pani Phillips stworzyła cudownych bohaterów, Rachel, która dla syna zrobiłaby tak wiele i Gabe, który przyjął dewizę 'ok, żyję tylko, po co?" (...)
potem było "Natchnienie", które czytało się szybko i przyjemnie, Molly i Kevin, główne postacie przypadły mi do gustu..fajnie też było wrócić do bohaterów pierwszej książki cyklu
duzzza22 napisał(a): Ja chyba głównie jestem taka cięta na niego przez to takie zwodzenie.. Janka pisała, że on nie był egoistą. Chyba o niego chodziło.. Przeczytałam pewnie ponad 10 stron z tego tematu więc coś mogę się mylić, ale jak dla mnie to H. był okropnym egoistą. Zapalił się na jeden pomysł, żonę i nic dookoła go nie obchodziło. Jedynie jego własna potrzeba posiadania żony. Klapki na oczy mu się chyba nałożyły Może potrzebne mu okulary, może Stępień by mu pożyczył
Papaveryna napisał(a):Ja nie lubię "Pierwszej damy" i "Natchnienie" tak średnio więc kolejnego plusika już Ci nie dam
Papaveryna napisał(a):Des, mnie to się zawsze przypomina BT jak w tym filmie grał z klatą wysmarowaną jakimś maziajstwem i niedopiętym rozporkiem
A w pierwszej części fajny był chyba nawet Dan trochę zazdrosny był o niego
Papaveryna napisał(a):
Duz, ja Uwodziciela powtarzałam i zgrzyt znów się pojawił. Mnie nie chodziło o bohaterkę tylko po prostu w którymś miejscu się zesrało
rewela napisał(a):ale bez dwóch zdań chcę Gabe'a, oj chcę! niech mnie klepie po tyłku i czuje samcze zadowolenie
ech, ach, och! ja dopiero co w grudniu skończyłam serię o Starsach a już zaczęłam jakieś powtórki grunt to mieć bzika i świra hihihi
Papaveryna napisał(a):Duz, ja Uwodziciela powtarzałam i zgrzyt znów się pojawił. Mnie nie chodziło o bohaterkę tylko po prostu w którymś miejscu się zesrało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości