Janka napisał(a):Mam tu wszystkie:
Janka napisał(a):Duzz, ślicznie dziękuję za pochwałę. Sama bym sobie wczoraj dała, taka byłam dumna z rozwiązania zagadki okładkowej.
Janka napisał(a):Dziękuję. Naczytałam się w dzieciństwie książek przygodowo-detektywistycznych, niech się to w końcu na coś przyda.
To pudełeczko z kokardką mi się nie podoba, bo jest za mało kanciaste. Taki kulfon namalowali.
Ślicznie dziękuję, Very. Podwójnie.
Papaveryna napisał(a):A mnie i tak to pudełeczko zachwyca bardziej niż tamta zezowata baba i lampka w tle, która mi się cały czas kojarzy z probówką, w której pływają plemniki. Nie pytajcie czemu, bo nie wiem
aniazlipca napisał(a):Przeczytałam!!!!
muszę podziękować Sun - Czyż ona nie jest słodka? wciągnęło mnie niesamowicie polubiłam bardzo sarkastycznych i dowcipnych Sugar i Colina niektóre ich gadki wywoływały u mnie napady takiego śmiechu, że musiałam przerywać czytanie świetnie zobrazowani bohaterowie, małe miasteczko, udana historia. Jedyny mały minus - SEP prawie zawsze potrafi dodać świetnych bohaterów drugoplanowych - niestety dla mnie tutaj niewypałem była Winnie - pod koniec rozkręciła się, ale i tak bez fajerwerków. Mimo to wciągnęłam się i zaraz zaczynam kolejną...jeszcze nie wiem jaką...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość