przez mad_line » 15 maja 2016, o 21:24
Lilia napisał(a):Ja czytałam. Wg mnie nie jest to najlepsza Quinn, miejscami się dłużyło, ale humor był. Czekam na historię młodszego brata Andrew, ten to ma poczucie humoru
I zdaje się, że jedna historia będzie w Ameryce, chyba że brat się odnajdzie i akcja przeniesie do Anglii, a on będzie miał traumę
Dla mnie ta książka była raczej słaba, biorąc pod uwagę możliwości Julii, nie wiem co się stało, pomysł na książkę oklepany, ale lubiany, w jej wykonaniu mógł wyjść bardzo ciekawie, a wyszło jak wyszło. To, że momentami coś się działo (z akcentem na momentami) i jakiś humor był, to moim zdaniem za mało jak na autorkę tego formatu. Bardzo czekałam na premierę tej książki, no bo przecież hej, Bridgerstons are BACK!!! a tu lekki zonk
Nie mam też najmniejszej ochoty na kolejną część tej sagi, z pewnością nie kupię jej w przedsprzedaży jak czyniłam to z poprzednimi książkami Quinn. Sorry Julka, karny jeżyk
“Where is he? Bridgerton!" he bellowed. Three chestnut heads swiveled in his direction.
Simon stomped across the grass, murder in his eyes. "I meant the idiot Bridgerton."
"That, I believe," Anthony said mildly, tilting his chin toward Colin, "would refer to you.”
Julia Quinn, The Duke and I