Księżycowa Kawa napisał(a):Dla mnie wszystkie wydawały się dość podobne.
Mnie jakoś nie Może ewentualnie druga i trzecia, bo takie spokojniejsze. Ale druga miała fajny humor, a trzeciej jakoś w ogóle nie potrafiłam czytać
klarek napisał(a):Sekrety małżeństwa - wyczytałam przed chwilą, że część nie lubi, część lubi, ale... a część chwali bo inne, inne niż inne, nowy trudny temat, nowe odkrycie.
Ja? Nie jestem w stanie tego przeżyć. Dawno nie czytałam książki, której temat tak by mnie wkurzył, zdenerwował, w pewien sposób obraził i nie pozwolił polubić. Wiem, że mam szaleństwo w oczach kiedy czytam o przymuszaniu i kłamstwie. A tutaj w zasadzie od początku było wiadomo, że to stanowi podstawę. Gdyby nie to, że oprócz tej książki nie miałam nic innego do czytania przez tę noc, nie skończyłabym tego za diabła. Bezsenności została mi opieką nad bandą dzieciaków narzucona więc chciał nie chciał czytałam.
Jak nie uczestniczę w rankingach na najpiękniejszych i najgłupsze, tak Richarda nominowałabym do kategorii egoistycznych idiotów, którzy zakładają, że odkupią swoje winny obowiązkową i posłuszną żoną. Iris? Ciężko powiedzieć, że nie jest do lubienia, choć konia z rzędem temu, kto wie za co ona tego idiotę kochała.
Pewnie gdybym chwilę pomyślała, to uznałabym, że nawet w tej fabule jest sens, ale emocjonalnie powiem, że to najgorsza książka Quinn jaką czytałam
wiedzmaSol napisał(a):Aralku aż tak źle z tym?
O dziwo mimo że mam tę książkę już jakiś czas jakoś mnie nie ciągnie. Nie że naczytałam się Waszych negatywnych opinii, no bo wiem że często bywa różnie, zwłaszcza z Quinn, ale jakoś no książka nie ma grawitacji. Może to znak by jej nie tykać?
Stubborn, outspoken, and fiercely protective of family, you're just the sort of woman who is going to fall in love against her better judgment... with the guy you've warned to stay away from your sister!
The world thinks you're a wallflower, but underneath... you've got secrets. Whipsmart and funny, you'll get your guy in the end.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości