fanka76 napisał(a):My-joy hehe to cała palnerka z tym palcem przegapiłam
My tu z levanda traktujemy palmerke jako ciekawostkę współczesnej popkultury nikt jej nie lubi tysiace czytaja zastanawiając sie co jeszcze można wymyslec
No a historia z prawie dziewica po kilku latach małżeństwaSpoiler:
my-joy napisał(a):fanka76 napisał(a):My-joy hehe to cała palnerka z tym palcem przegapiłam
My tu z levanda traktujemy palmerke jako ciekawostkę współczesnej popkultury nikt jej nie lubi tysiace czytaja zastanawiając sie co jeszcze można wymyslec
No a historia z prawie dziewica po kilku latach małżeństwaSpoiler:
Tja, własnie nie tak dawno odświeżyłam sobie tę historię z prawie dziewiczą mężatką, co to jeszcze dodatkowo uważała się za bezpłodną... No bo niby jak mogła być płodna.... A ten jej mąż to ciągle w pijanym widzie z nią sypiał więc biedak nie wiedział, że nie do końca przykłada się do roboty. Matko jedyna, dlaczego my sobie oczy psujemy i czas tracimy na te historie?? To chyba najbardziej retoryczne pytanie z retorycznych, bo ja na serio nie potrafię tego wytłumaczyć. W dodatku zdjąc sobie z tego sprawę nadal czytamy Palmerkę, to rodzaj uzależnienia, zbiorowej hipnozy czy co??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości