mad_line napisał(a):Ja też nie oszalałam na jej punkcie, mogę wskazać pojedyncze dialogi, sytuacje, które były fajne, ale jako całość taaaka sobie...
wiedzmaSol napisał(a):przeżyłam chwile grozy. Przeszukuję cały dom - Pierwszej damy nie ma. Łóżko nawet odsunęłam, za meble zaglądałam, nie ma.
Oświecenie przyszło po kilku godzinach poszukiwań - pożyczyłam książkę cioci. ulga.
Także dokumentacja zbioru SEP albo będzie niepełna albo poczekacie aż mi ciocia odda
wiedzmaSol napisał(a):u mnie Uwodziciel jest numerem jeden
a cieszę się że jednak Ci się podobało, może jest jeszcze jakaś nadzieja dla Ciebie
wiedzmaSol napisał(a):Włoskie wakacje są cudne, Sugar Beth już mniej, trochę mi się ciągnęła, ale wiem że jest lubiana. Odrobina marzeń jest baaardzo smutna, faktycznie trzeba mieć nastrój na nią i raczej nie taki depresyjny. Ale Arena? No można się wzruszyć, ale jest przecudna. Sinjun zwierzaki po prostu są do pokochania z miejsca, nie ociągaj się SEP jak to SEP lubi lekkie dramaty ale Arena nie jest dołująca, Daisy można bardzo szybko polubić, jej zachowanie buduje. Dziewczyna lekko nie ma a stawia czoła najgorszym swoim obawom i walczy o to co kocha
Bierz się, nie będziesz żałowała to moja pierwsza SEP i jej zawdzięczam tę miłość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość