Levanda napisał(a):Czyli kolejna śfinia?!
A przeczytaj to, co polecałam Może Heart of stone, które poprzedza Nieujarzmionego?
Czytałaś Przed świtem?
biedronka napisał(a):Oj tam, Dianie za liczenie nie placa. Ja obecnie czytam ulubione momenty z kilku ksiazek Palmer. Obczailam juz ponownie Caga, Guya, Luke, znowu Cobba. Jutro sie wezme za cos nowego.
W Reyu mam tylko jeden ulubiony moment. A swoja droga to jak mozna nie wiedziec ze wlasna narzeczona to prostytutka?
Co do ciotki Jess to momentami zachowuje sie jak gowniara. Jako matka tez dziwnie, z tym siedzeniem przed tv Dallas mial racje.
kasiek napisał(a):biedronka napisał(a):Oj tam, Dianie za liczenie nie placa. Ja obecnie czytam ulubione momenty z kilku ksiazek Palmer. Obczailam juz ponownie Caga, Guya, Luke, znowu Cobba. Jutro sie wezme za cos nowego.
W Reyu mam tylko jeden ulubiony moment. A swoja droga to jak mozna nie wiedziec ze wlasna narzeczona to prostytutka?
Co do ciotki Jess to momentami zachowuje sie jak gowniara. Jako matka tez dziwnie, z tym siedzeniem przed tv Dallas mial racje.
nie u jednej Palmer bohater zaręczon był z prostytutką....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość