Kawka napisał(a):Taaaa. Ankiety na HQ rozwalały system. Już o nich zapomniałam.
Dobra, czas wracać do tematu - znacie coś FAJNEGO Palmer co można na początek po angielsku przeczytać?? Albo lepiej, po hiszpańsku. Chciałabym języki poćwiczyć i mam taki ambitny plan, że na początek jakiś mało skomplikowany romans machnę.
Levanda napisał(a):Wracając do Diany Palmer, to zastanawiam się, co ona ma za uraz/zboczenie, że wszyscy jej bohaterowie chcą się kochać z otwartymi oczami, patrząc na kobiety cały czas i zmuszając je do tego samego
Wiedźma Ple Ple napisał(a):Levanda napisał(a):Wracając do Diany Palmer, to zastanawiam się, co ona ma za uraz/zboczenie, że wszyscy jej bohaterowie chcą się kochać z otwartymi oczami, patrząc na kobiety cały czas i zmuszając je do tego samego
a ci wszyscy to tak jak ze Small?
Wiedźma Ple Ple napisał(a):całkiem niemało- może u mnie na chomiku zapomnianym Kawka coś znajdzie
Levanda napisał(a):To w takim razie jej traumą jest kosz od milionera, który nie chciał na nią patrzećWiedźma Ple Ple napisał(a):Levanda napisał(a):Wracając do Diany Palmer, to zastanawiam się, co ona ma za uraz/zboczenie, że wszyscy jej bohaterowie chcą się kochać z otwartymi oczami, patrząc na kobiety cały czas i zmuszając je do tego samego
a ci wszyscy to tak jak ze Small?
zgubiłam się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości