KatiaBlue napisał(a):Mam w domu "Lorda bez przeszłości" ale jakoś nie mogę się do niego zabrać... Kopnijcie mnie w tyłek pozytywnymi opiniami
KatiaBlue napisał(a):Mam w domu "Lorda bez przeszłości" ale jakoś nie mogę się do niego zabrać... Kopnijcie mnie w tyłek pozytywnymi opiniami
gonia napisał(a):Koniecznie przeczytaj Wróg i kochanek
LiaMort napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Mam w domu "Lorda bez przeszłości" ale jakoś nie mogę się do niego zabrać... Kopnijcie mnie w tyłek pozytywnymi opiniami
mi się podobało. ale jestem w znacznej mniejszości. ;P ale to pewnie temu że tam księciu był..xD
Księżycowa Kawa napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Mam w domu "Lorda bez przeszłości" ale jakoś nie mogę się do niego zabrać... Kopnijcie mnie w tyłek pozytywnymi opiniami
Wtedy to mi się podobało pomimo pewnych nieścisłości i nieprzemyślanych rzeczy. Może zacząć od trójki?
KatiaBlue napisał(a):A to tak można? Wolałabym nie
aleqsia napisał(a):Jak przeczytałam wyjaśnienie dwunastoletniego rozstania bohaterów to myślałam, że ze złości książkę porwę uwaga!Putney niezłą tragedię zaserwowała bohaterowi...Spoiler:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość