kejti napisał(a):ja się do tego przymierzam, tylko zastanawiam się czy kupić papierek (bo zapewne ma dużo stron i będzie nie wygodnie trzymać) czy jednak na razie zainwestować w ebooki
Karina32 napisał(a):kejti napisał(a):ja się do tego przymierzam, tylko zastanawiam się czy kupić papierek (bo zapewne ma dużo stron i będzie nie wygodnie trzymać) czy jednak na razie zainwestować w ebooki
Zastanawiasz się nad tym Lukovem? Jeśli tak, to faktycznie jest średnio poręczna
Szczypta_Kasi napisał(a):Och jej. Nie zauważyłam że już jest ta książka. Muszę ją mieć
Papaveryna napisał(a):Ja się obawiam tej książki
W ogóle byłam tak napalona na Zapatę. Przeczytałam "Kultiego", gdy wyszedł u nas w 2018 chyba. I potem była taka długa przerwa. Myślałam, że zrezygnowali z wydawania Zapaty. A po kilku latach taki rzut jej tytułów nastąpił. A ja jeszcze nie przeczytałam żadnego z tych, co wyszły po "Kultim" Słyszałam, że "Zaczekaj na to" ma tragiczne tlumaczenie. I niepokoi mnie to, bo wiem jak coś takiego może zniechęcić i zepsuć odbiór.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości