The New York Times bestselling author of the On Dublin Street series returns to Hartwell, Delaware—the perfect place to get away from it all, and find what you never knew you needed....
Bailey Hartwell has many reasons to feel content—her successful business, a close circle of friends, and her steady boyfriend…even if their romance feels staid after ten years without a serious commitment. The only challenge in her life comes in the form of sexy businessman Vaughn Tremaine. She thinks the ex-New Yorker acts superior and that he considers her a small-town nobody. But when Bailey’s blindsided by a betrayal, she’s shocked to discover Vaughn is actually a decent guy.
Vaughn admires Bailey’s free spirit, independence, and loyalty. As his passion for her has grown, his antagonism toward her has only worsened. Every little thing Bailey does seduces him. But when Vaughn’s painful emotional past makes him walk away in fear he will hurt her, it opens an old wound in Bailey, and she uncharacteristically retreats.
Once Vaughn begins to realize he’s made the biggest mistake of his life, he has no choice but to fight like he’s never fought before to convince Bailey that the love they’ve found together only comes around once in a lifetime….
cedar napisał(a):U mnie czekają dalsze książki z serii On Dublin Street - myślę sobie: a może pominąć te, których nie polecacie? Które z serii jeszcze były dobre?
Księżycowa Kawa napisał(a):Nie wolisz sama wyrobić sobie zdanie na ten temat?
klarek napisał(a):Kawo, ja muszę to przeczytać choćby tylko że względu na twoje uwagi o C
Księżycowa Kawa napisał(a):A wiesz, że po dzień dzisiejszy nie doczekałam się, że jakoby Cole był romantyczny…
klarek napisał(a):To może być niebezpieczne
Witamy w Hartwell, spokojnym, nadmorskim miasteczku, gdzie dzięki tajemnicy sprzed wielu lat pewna kobieta zrozumie, co znaczy prawdziwa miłość...
Doktor Jessica Huntington całym sercem angażuje się w problemy swoich podopiecznych z więzienia dla kobiet, ale w życiu prywatnym starannie unika związków uczuciowych. Nauczyły ją tego bolesne doświadczenia. W więziennej bibliotece odkrywa plik starych listów miłosnych i jedzie do malowniczego Hartwell, żeby dostarczyć je adresatowi. Nadmorskie miasteczko rzuca na Jessicę swój czar, ale jeszcze większe wrażenie robi na niej przystojny właściciel miejscowego baru.
Od czasu rozwodu z niewierną żoną, Cooper Lawson skupia się na tym, co najważniejsze: na rodzinie i prowadzeniu baru przy nadbrzeżnej promenadzie, który od lat znajduje się w posiadaniu Lawsonów. Jednak kiedy Jessica przekracza progi jego knajpki, gotów jest znów otworzyć swoje serce. Chociaż wzajemne przyciąganie staje się coraz silniejsze, Jessica z uporem broni się przed bliskim związkiem.
Aby przekonać ją, że jest w życiu coś, o co warto walczyć, Cooper będzie musiał ofiarować jej więcej niż tylko namiętność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość