wiedzmaSol napisał(a):1913 i 1927 blisko siebie są zresztą nie mam pamięci do dat w ogóle. Zawsze można sprawdzić w kalendarium na stronie autorki, tylko wczytywać się nie radzę w te aktualne daty bo spojler goni spojler
Ta Zmysłowa gra to też paranormal, z tego co kiedyś Dziewczyny mówiły to z serii dość erotycznych książek. Szczegóły mam nadzieję poda Aniołek wraz z wrażeniami
Adrastea, a jak Jack ogólnie?
wiedzmaSol napisał(a):romans paranormalny i to taki bardzo ognisty. Dużo erotyki, mroczny i dość brutalny, ale są fajni faceci i humor. Też wampiry tylko że niegrzeczne.
lubię chemię, to był drugi kierunek marzeń po medycynie na którą się nie dostałam. lubię pracę w laboratorium i chyba to mnie najbardziej do chemii ciągnęło.
a Ty poszukujesz, czy już wiesz co wybierzesz?
wiedzmaSol napisał(a):znając życie, na pewno też ryczałam. Zawsze płaczę na Sparks. Ale za nic nie mogę sobie przypomnieć szczegółów części o Vandzie. Wiem że Phil miał jej pomagać panować nad sobą. A ona się martwiła że on jest śmiertelnikiem bo się w nim zakochiwała. Do tego Dougal i Nowy Orlean. Rety jak mnie to ruszyło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość