Pewnie, że może mi się jeszcze zmienić Chociaż w Ianie było coś, co mnie strasznie ujęło. Taka niewinność, pragnienie miłości i zdolność do poświęceń. Poza tym to Szkot I cała ta akcja z tymi napalonymi kobietami, którym grzecznie odmawiał, niezależnie od ich ilości. Generalnie w tych bohaterach świetne jest to, że mają cechy iście historyczne, jak i nowoczesne. To jest urzekające.
"Jeśli kochasz kwiat, który znajduje się na jednej z gwiazd, jakże przyjemnie jest patrzeć w niebo. Wszystkie gwiazdy są ukwiecone"
czytam właśnie jego część. Fajna Zresztą wszystkie mi się podobają. Są takie humorystyczne, interesujące. Naprawdę można oderwać się od rzeczywistości.
"Jeśli kochasz kwiat, który znajduje się na jednej z gwiazd, jakże przyjemnie jest patrzeć w niebo. Wszystkie gwiazdy są ukwiecone"
wiedzmaSol napisał(a):Adrze się też zmieniło, z Iana na Robby'ego jeśli dobrze pamiętam. Właśnie, my takie przez wszystkie części wiernie przy Ianie trwające
Odwołuje się Ja mam pojemne serduszko, w którym zmieścił się Robby, Ian i Angus
Poczekaj Adolku az poznasz carlosa chyba że juz poznalaś?
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
A ja zaczęłam czytać, żeby się dobrać do Phineasa..., który nie zrobił na mnie oczekiwanego wrażenia. Natomiast podobał mi się Dougal i Zoltan. Zoltan podwójnie, za:
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.