Nocny Anioł napisał(a):No i pojawiły się dwa stare archanioły, a to może skomplikować sprawę. Bardzo ciekawi mnie ten nowy archanioł, Aleksander z tego co pamiętam. Kurcze trzeba by było cos poczytać. Noi zastanawiam się czy ten od zarazy przeżyje....
Nocny Anioł napisał(a):N początku szło mi jak po grudzie, a teraz to się wkręciłam. Chodź przyznam że jak na razie najbardziej interesuje mnie historia biurowego dinozaura, ale czas pokarze.
Nocny Anioł napisał(a):I to jak przyniósł Elenie kwiatka
Jaki on był cudny
duzzza22 napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):N początku szło mi jak po grudzie, a teraz to się wkręciłam. Chodź przyznam że jak na razie najbardziej interesuje mnie historia biurowego dinozaura, ale czas pokarze.
I jak czytasz już T-Rexa?
Fox się do niego nie umywa
Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):I to jak przyniósł Elenie kwiatka
Jaki on był cudny
Tak, ten prezent był świetny i w ogóle jak go dawał, ta cała otoczka z tajemniczością.
Legion również się rozwija i zmienia, czyli coś z tego może wyniknąć.
Księżycowa Kawa napisał(a):No to, bo przecież po nim można było wszystkiego się spodziewać. Jego umysł chodzi innymi ścieżkami niż innych, zresztą nieraz to było pokazane Albo to jak ugryzł Lijuan i jego komentarze na jej temat
Brechtałam z tego gryzienia, ale powiem że oczarował mnie swoją prostotą postrzegania świata.
Naasir jest jedyny w swoim rodzaju. Dimitri to z kolei już inna historia
klarek napisał(a):Naasira i Dimitria uwielbiam
I chcę innych. Może mi potrzeba na odreagowanie po tych wszystkich układnych i ładnych
Nocny Anioł napisał(a):Oj powiem ci że teraz to mnie chyba bardziej interesuje Abe ale jak dalej poczytam, to pewnie mi sie zmieni.
Dinozaura jeszcze nie czytałam, na razie jestem oczarowana Dawidem
Połowa ksiąski, ledwo ją cmoknął i mi wszystko gra, a jest .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość