O tak dobry pomysł, miejmy tylko nadzieje ze się to w czasie nie odmieni, rożnie bywa. Swoją droga spodziewałam się że wyszydza dużo wcześniej, a tu klops.
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki
Lilia napisał(a):Kolejna książka Sparks już w czerwcu.
Oby po sesji... Oczywiście, chciałabym najlepiej na wczoraj, ale jak wydadzą na początku czerwca to nie oprę się pokusie pochłonięcia na raz od razu. Dlatego lepiej żeby była pod koniec;)
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
W spojlerze o części Carlosa i Caitlyn wyczytałam że Shanna umrze i zostanie przemieniona przez Romana. Mało tego. W bitwie pod Oklahoma zginie także Sean Whelan i Roman jego także przemieni. Nie mogę się doczekać!
Jeśli macie ochotę podłubać i znaleźć inne smaczki to zapraszam tu.
Carlos to panterołak zresztą nazywa się Panterra pojawia się w Ja cię kocham, a ty śpisz, wampirze. Jest przyjacielem Toni i Sabriny, mieszka w tym samym budynku co one. W moim poście była mowa jeszcze o Shannie, która to razem z Romanem jest parką pierwszego tomu. A Sean Whelan to ojciec Shanny i Caitlyn czyli bohaterki tomu który teraz u nas wychodzi
Do czerwca jest tak daleko...
bez przesady uwielbiam Sparks, ale mimo tego uwielbienia miewam dziury w pamięci. Tak jak, kurczę, z tym bratem. Muszę powtórzyć, albo się z Aniołkiem skonsultować Ale cieszę się że mogłam pomóc