Nocny Anioł napisał(a):ja się na razie cofnęłam do .An Enchaanted seanson
Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):ja się na razie cofnęłam do .An Enchaanted seanson
Tego nie kojarzę.
Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):ja się na razie cofnęłam do .An Enchaanted seanson
Tego nie kojarzę.
Poza tym od jakiegoś czasu zastanawiam się nad drugą jej serią.
LiaMort napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):ja się na razie cofnęłam do .An Enchaanted seanson
Tego nie kojarzę.
historia Tamsyn i Nate'a.
Nocny Anioł napisał(a):prawda
podobało mi się w tej części jeszcze przedstawienie Lukasa, od razu było widać że ma nabiał
Desdemona napisał(a):a ja tej pani czytałam Krew aniołów...fajne to było.... muszę poczytać więcej....
Księżycowa Kawa napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):prawda
podobało mi się w tej części jeszcze przedstawienie Lukasa, od razu było widać że ma nabiał
Krótko, ale treściwie. Poza tym czytałam z tego punktu, że wiedziałam, co się wydarzy później.
A właśnie, bo tak ostatnio zastanawiałam się, czy są pary niemieszane i teraz mam odpowiedź, ale dalej ciekawi mnie, jakby wyglądała para PSI...
raczej bez polotu
Prawie już "Krew aniołów" miałam w ręku i byłoby na weekend, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość