przez Duzzz » 30 maja 2012, o 13:38
Uwaga! Uwaga! Pragnę zameldować, że ukończyłam część 8
Nie mam już co czytać, więc biorę się za polecanki.
Jeśli chodzi o bezprzewodowe ja nie mam przekonania z Orange, miałam umowę z nimi 2 lata i ciągle miała problemy a to z rachunkami a to z szybkością, więc gdy tylko umowa wygasła zakończyłam z nimi przygodę z internetem. W końcu miałam nadpłaty ponad 180 złoty a internet jak zablokowany tak zablokowany był 3 miesiące, byłam wściekła na nich i już po pewnym czasie mocno im wygarniałam, chyba po miesiącu cierpliwość straciłam. Przeniosłam się do Play, bo to było na moje fundusze. Teraz mam ofertę 7GB i nocną taryfę od 0 do 9 gdzie limit nie jest naliczany. Płacę 49 zł. Umowa jest na rok. Już mam go drugi rok i jest zadowolona. Słyszałam, że mogą być w Play problemy z zasięgiem, ale wtedy oni maja jakieś antenki, najlepiej jest wziąć na próbę net na dzień chyba można w większości firm i wtedy określić, czy jest zasięg i czy będzie się zadowolonym. Pytaj o okres próbny
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise