przez Duzzz » 29 maja 2012, o 20:53
Porównania?
ja go nie porównuję, raczej mówię mu jak mnie jego szczęka zachwyca i jego seksowny zarost, lubię jak chodzi po domu na golasa i wie, że kocham jego ciało
Więc tu nie ma problemu, bo tą szczękę kwadratową mam u Swojego. Może nie jest takiej postury jak Szkoci, nie ma megaśnych barów i może nie być tak dobrze zbudowany, ale jest znacznie wyższy ode mnie i przede wszystkim ma tyle krzepkości w sobie, że potrafi mnie podnieść i nieść kawałek np. pod prysznic. Mnie to wystarcza. Co prawda mógłby mieć trochę cech charakteru Szkotów, ale nie wiem czy wtedy byśmy się tak cudnie kochali na zgodzę, bo ja kłótliwa, złośliwa i cięty języczek jestem
Szkoci to takie moje marzenia i tyle
Kiltu nie nosi, szkoda
Za to często wspominam np. dziś teleskop(na co on mówi, że taki pomysł to i mi na pewno by strzelił do głowy
), albo karaluch, śmiał się jak mu czytałam, za to jak czytałam mu kawałek tego jak Angus był uwięziony z Emmą to powiedział, że to trochę ckliwe i że wiadomo że nie krzywdzi się ukochanej zamierzenie. Z tej wiewiórki jak mu czytałam chole.... się śmiała a jak na niego fochałam, że biedne stworzonko to on jeszcze bardziej... No cóż czasem nieczuła bestia z niego
Edit: Poza tym porównywanie kogokolwiek do postaci fikcyjnej czy też realnej uważam za bezduszność. Kiedyś w mojej rodzinie no zobacz a ona to a ona tamto a Ty co. Albo ten skończył to i to a Ty wybrałaś takie i się męczysz. Czy też ten pracuje a ten nie? Dlatego w Swoim życiu staram się czegoś takiego nie robić. A jeszcze bardziej jeśli to często chodzi o wygląd zewnętrzny, takie jakieś urazy mam
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise