Lilia napisał(a):cykl Lennox Witch bardzo lubię
LiaMort napisał(a):biblionetka mówi że Kochanka nocy. najbardziej mi się podobała.
Ancymmonnekk napisał(a):Za to kusi mnie od paru ładnych lat seria o panach wilkołakach tej autorki czyli Po północy i Przed świtem, ale pojęcia nie mam czy warto, może któraś z Was to czytała?
Księżycowa Kawa napisał(a):LiaMort napisał(a):biblionetka mówi że Kochanka nocy. najbardziej mi się podobała.
To było niezłe.Ancymmonnekk napisał(a):Za to kusi mnie od paru ładnych lat seria o panach wilkołakach tej autorki czyli Po północy i Przed świtem, ale pojęcia nie mam czy warto, może któraś z Was to czytała?
Czytałam „Po północy”. Jeśli kusi, sprawdź
Ancymmonnekk napisał(a):Jeśli chodzi o Uroki i Amulet też mi się podobał ten cykl
Myszko kurcze ja sobie dałabym głowę odciąć, że czytałam i Skandal i Mistyfikację, ale to było tyle lat temu, że pojęcia nie mam która książka mi się bardziej podobała
Za to kusi mnie od paru ładnych lat seria o panach wilkołakach tej autorki czyli Po północy i Przed świtem, ale pojęcia nie mam czy warto, może któraś z Was to czytała?
Kawka napisał(a):A ja się zabrałam za "Kochankę nocy" ale nie za bardzo mi idzie. Książka ciekawa ale nie za bardzo mam czas w dzień, a po przeczytaniu kilku stron wieczorem w łóżku spanie mnie męczy i zasypiam.
Kawka napisał(a):Vip, Lilio - a co byście jeszcze tej autorki poleciły?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość