Jakoś mi sie tam ciągnęlo ta fabuła, on się bał jej dotknac o ile się ni myle bo nie chciał jej skrzywdzić, jakoś nie wiem nie czułam tam tj chemii między nimi. Fakt to było takie delikatne wszystko. Zanim doszło do ten teges to hoho. Chyba na samym końcu
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Bo ogólnie książka jest fajna. Wiesz ja to czytałam chyba ze dwa lata temu albo półtora juz nie do konca pamiętam
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Ja myslę ze to sa książki w twoim typie Ty takie lubisz takze na pewno sie Tobie spodobają
Oto jestem. To się rozejrzę, może mi się rzeczywiście spodoba. Jak zwykle kiedy coś mi polecasz. Ostatnio widziałam gdzieś "Trzy twarze damy" i nawet mnie kusiło żeby kupić.
Trzy twarze damy to z tego co wiem to 4 tom tej serii i jest nie za konieczny mnie się podobało bardzo, jestem na świeżo i mogę z czystym sumieniem powiedzieć że romans lekki, bez dramatów zbytnich, jedynie utrata majątku przez bohatera, ale jest HEA. Nie ma kochanek, nie ma dziwnych rzeczy. Bohater oczywiście jest tym o złej reputacji, jest SPL jest humor
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
To jak czwarty tom to dobrze, że nie wzięłam. Lubię bohaterów o złej reputacji. A jak lekko i bez dramatów to by mi bardzo odpowiadało teraz. Skoczę może jutro do biblioteki i na bazarze się rozejrzę. Teraz zadam kompromitujące mnie pytania. Co to jest SPL?
jest bardzo wciągnęłam jak tabliczkę czekolady bohaterka ma jeszcze genialną rodzinkę, ojca z bandą psów który nie umie trafić ze strzelby do stodoły, matkę histeryczkę i siostry
e tam nie każdy musi wszystko wiedzieć
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
wiedzmaSol napisał(a):no jest lekki spadek ale nie żeby aż tak ale rozumiem że może to popsuć odbiór
Aż tak źle nie było Lubię jedynkę Tylko wiesz, on ciągle ją zostawiał i mnie to drażniło, myślałam, że będzie więcej rozmów i trochę 'przepychanek' W wielu książkach po ślubie są takie właśnie rzeczy, że u niego się traumy odzywają i musi sam pobyć
Ale baaardzo podobały mi się fragmenty ich listów z dzieciństwa na początku wcześniejszych rozdziałów