Katarzyna Berenika Miszczuk napisał(a): 1) Po pierwsze w tym roku możecie się spodziewać dwóch premier.
W okolicach maja w sprzedaży pojawi się tom 3 (ale nie ostatni – łącznie będą 4!) cyklu „Kwiat paproci”. Będzie zatytułowany „Żerca”. Dowiecie się z niego jakie konsekwencje będzie miała decyzja Gosławy i jak zadziała magia naparu.
Kolejna premiera – najprawdopodobniej będzie miała miejsce na jesieni. Pokażę Wam wtedy całkiem nową powieść – romans połączony z thrillerem medycznym. Czas wreszcie wykorzystać porządnie wykształcenie! Książka pt. „Obsesja” opowie Wam historię młodej lekarki, która stanie oko w oko z przerażającym prześladowcą. Akcja powieści toczy się w Warszawie.
Poza tym możecie już zacząć zacierać ręce na kilka gadżetów, które będą powiązane z historią szeptuchy, ale o tym jeszcze na razie nie mogę nic powiedzieć.
2) Nie martwcie się, nie zamierzam spocząć na laurach i przestać pisać. Gdy tylko uporam się z „Żercą” zabieram się za pisanie ostatniego tomu pt. „Przesilenie” oraz… kontynuacji serii anielsko-diabelskiej.
Roboczy tytuł to „Ja, ocalona”, ale ostrzegam- jeszcze może ulec zmianie Akcja powieści zostanie osadzona kilka – kilkanaście lat później po wydarzeniach z „Ja, potępiona”. Wiktoria będzie musiała się zmierzyć nie tylko z Belethem, z którym uwaga – już nie będzie się spotykała z powodu zdrady, ale nie powiem Wam czyjej (już słyszę gromy, które na mnie padają )Kolejnym wyzwaniem, które stanie przed bohaterką będzie depresja Lucyfera, który postanowi przyspieszyć nieco apokalipsę. Czy poradzi sobie sama? A może ktoś jej pomoże? Jeśli martwicie się, że to będzie odgrzewany kotlet – spokojnie. Oprócz akcji prowadzonej z punktu widzenia głównej bohaterki zamierzam znacznie więcej miejsca poświęcić Azazelowi i reszcie diabelskiej kompanii. Czas opowiedzieć ich historię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości