Papaveryna napisał(a):Ja sobie tą Piękną chciałam kupić,bo ktoś pisał,że zabawna.Nigdy jednak nic tej pani nie czytałam i nie mam pojęcia czy mi podejdzie
Desdemona napisał(a):naprawdę jest fajne ...teksty są obłędne ...a i motyw sztucznego biustu...z wosku....powala....ale kreatywność w tamtych czasach była....
Papaveryna napisał(a):Pragnę dodać,że okładka wprost zniewala urodą
Desdemona napisał(a):Very...czytaj....uśmiejesz się ...teksty są obłędne...no i fajne scenki są a w Pocałunku księcia znów mamy do czynienia z określeniem czy to Wacek czy Piotruś..
Wcale nie chciałbym znaleźć się w łóżku z dwiema kobietami albo, niech Bóg broni, żeby inni mężczyźni oglądali mojego wacka.
Wacka? - zachichotała. -Nadałeś mu imię? Czemu nie Piotruś?
Wacek to określenie, nie imię - wyjaśnił cierpliwie Gabriel.
Papaveryna napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Jeśli to podobne do "Piękna ujarzmia bestię", to można powiedzieć, że wręcz drastyczne, ale ta autorka tak ma...
Ło mamusiu,a co tam jest drastycznego?Chcę wiedzieć zanim kupię
joakar4 napisał(a):Jestem już a połową Pocałunku księcia i niestety nie zachwyca mnie tak jak Des. Czyta się szybko, ale mam momenty, ze nie wiem co czytam. Humor czasami zbyt absurdalny jak dla mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość