Coś na pewno trzeba mieć. Sama poczekam na polska wersję, może coś z tego wyjdzie. Na razie mi się nie śpieszy.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
Przeczytałam pierwszy tom tej serii o Ludziach Księcia. Niezły, ale bez szaleństwa. A co do Więzów krwi i Pałacowej Intrygi, to mnie się dużo bardziej Intryga podobała, głównie ze względu na motyw Pięknej i bestii.
Przeciętna kobieta zakochuje się siedem razy w roku, w tym sześć razy w butach.
All woman desire a Mr. Darcy. Unfortunately, all man have no idea who that is.
bardzo mi się podobał. I tom o bracie bohaterki (chyba dobrze mówię) też będzie mocny. On latał za córką pastora w żałobie po rodzinie, a myślał że to taka wesoła wdówka
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Papaveryna napisał(a):Pirata nawet mam Ale z tego, co Vip pisze, rozumuję że najzacniejszy jest ten cały Lord
Czytaj Pirata. I napisz później recenzję Proooszę
“Where is he? Bridgerton!" he bellowed. Three chestnut heads swiveled in his direction. Simon stomped across the grass, murder in his eyes. "I meant the idiot Bridgerton." "That, I believe," Anthony said mildly, tilting his chin toward Colin, "would refer to you.” Julia Quinn, The Duke and I
Pirat był świetny, ale sięgnęłam po Niebezpiecznego Lorda - chyba nawet przelałam tutaj swój zachwyt!! o mamusiu jak mi sie podobało: było wszystko- zadziorna dziewczyna, niebezpieczny Lord, jego podchody i osaczanie I podarował jej pióro Scheffer !!! I był własnie takim Niebezpiecznym, który potem tak ładnie kochał Po tej książce dałam wielką nadzieję Jeffries.
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować
Ten „Niebezpieczny Lord” nieźle brzmi, ale chyba kiedyś widziałam jego opis, który nie przypadł mi do gustu, to za niego się nie brałam.