szuwarek napisał(a):Smak ciemności
Dwieście lat temu niewinna Anna chcąc ratować kuzynkę podąża na schadzkę z uwodzicielem i kobieciarzem Cezarem. Skoro wypłoszyła jego randkę musi zając jej miejsce... Cezar ja zauważył, zwrócił na nią uwagę, ale nie przypuszczał jak niezwykła jest i w co się wpakował. Dwieście lat później Anna zmierza na spotkanie z Cezarem. Zniknął wtedy bez słowa , a jej życie zmieniło się diametralnie. Cezar jest dalej pociągający i ewidentnie chce kontynuować to, co zaczęli wtedy. Jednak nie ma lekko. Od razu ktoś chce zabić Anne z Cezarem, on ukrywa jakąś tajemnicę, niczego nie wyjaśnia. Anna chyba ma prawo się złościć? Chemia – jest, skryty morderca- jest, tajemnica- jest, magiczne moce – są. Cezarowi pomagają przyjaciele- Styx, Viper i Dante z żonami… Taaak, ich żony i Levet .
Anna znajduje wśród nich przyjaciół, wsparcie i zrozumienie. Tylko kim jest Morgana? Czemu jest taka zawzięta? I co ukrywa przed nią Cezar? Czy można zaufać takiemu uwodzicielowi?
Poza tym na świecie jest niewiele istot groźniejszych od kobiety.
szuwarek napisał(a):duzz-Spoiler:
LiaMort napisał(a):jak widać dużo można..xD a ja teraz jestem na etapie Salvator'a.. on ma po prostu na duże ego..
ah.. i pewien cytat...xD chyba se każde zrobić na koszulce..xDPoza tym na świecie jest niewiele istot groźniejszych od kobiety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość