joakar4 napisał(a):A jak am Wasze świąteczne woski?
Ja już wypaliłam kilka i na razie najbardziej podoba mi się Snowflake cookie. Piękny, słodki, nie za intensywny zapach.
Christmas cookie jak dla mnie jest identyczny jak Vanilla Cupcake.
Za to Spiced Orange jest strasznie delikatny i nawet rodzina mi nie marudziła, że ich chce podtruć na wigilii.
Papaveryna napisał(a):Lemongrass & Ginger - jest naprawdę ładny, pachnie jak cytrynowe cukiereczki.
Home Sweet Home - to jeden z moich ulubieńców, pierwszy wykończyłam, więc nabyłam sobie kolejny.
Candy Cane Lane - dostałam próbkę od Lucy, spodobał mi się i zakupiłam. Jak dla mnie pachnie on czekoladą z miętowym nadzieniem i możliwe, że jeszcze jakimiś innymi słodkościami
Papaveryna napisał(a):Daj znać jak już je potestujesz Ciekawi mnie Lemon Lavender, A Child's Wish i Mango Peach Salsa. Zresztą każdy z nich może być ciekawy
Janka napisał(a):Pink Hibiscus widzę, że masz, a to był mój pierwszy zakup z Yankee (tylko że świeczka, bo wosków z tej firmy jeszcze nie miałam).
•Sol• napisał(a):Madison czy zamówienie internetowe?
joakar4 napisał(a):Teraz kusi mnie jeszcze Home Sweet Home i Candy Cane Lane. O maskara
joakar4 napisał(a):Janka napisał(a):Pink Hibiscus widzę, że masz, a to był mój pierwszy zakup z Yankee (tylko że świeczka, bo wosków z tej firmy jeszcze nie miałam).
Kupiłam go, bo gdzieś wyczytałam, że pachnie jak prawdziwy hibiskus, a ten mi się kojarzy z wakacjami. Jak byłam w Grecji to koło hotelu rosły różne kolory hibiskusów i ładnie pachniały, ale ten wosk to jednak nie to. Zapach jest przyjemny, ale jakoś inaczej go sobie wyobrażałam.
Papaveryna napisał(a):Lemongrass & Ginger - jest naprawdę ładny, pachnie jak cytrynowe cukiereczki.
Janka napisał(a):Byłam dziś na zakupach świeczkowych i kupiłam drugą świeczkę Amber Moon, komplet podgrzewaczy także Amber Moon oraz mój pierwszy wosk Yankee Candle o zapachu, na pewno nikt nie zgadnie, niespodzianka: Amber Moon.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości