Właśnie zamówiłam kolejny wosk/fasolki z firmy
Busy Bee Candles .
Nie rzucam się na nie z wywalonym jęzorem,tylko spokojnie będę testować.
Na razie kupiłam
Christmas Fireside,czyli :
rewelacyjny świąteczny zapach. Wyobraź sobie taką sytuację: trzaskający w kominku ogień i świeżo ścięta, bożonarodzeniowa choinka. Dodaj do tego szczyptę przypraw i voilà! Jeśli chcesz stworzyć świąteczny nastrój, ten zapach z pewnością Cię nie zawiedzie.Brakuje mi zapachu typowo świątecznego drzewka.
Mam z
YC Christmas Garland,ale ostatnio paliłam i strasznie kojarzy mi się z kostką do wc
Z Busy Bee mam jeszcze w planie nabyć
Carrot Cake :
Kompozycja przypraw, ciepłego ciasta maślanego, odrobiny brzoskwini, kokosa i marchwi, otoczonych bogatą w smaku wanilią. Czy trzeba pisać coś więcej? Oszałamiający zapach przywodzący na myśl piekarnię, sprawiający, że twój dom staje się przytulny i wypełniony aromatem.Tam strasznie dużo jest fajnych zapachów( z opisu),że chyba poproszę dzieciątko,żeby mi przyniosło na Święta kilka
Jeżeli jesteście ciekawi, to można nabyć woski za (6.99) i fasolki (15 szt. - 9.99 i 5 szt.-5.99)Wydaje mi się,że najlepiej zacząć od tych pięciu fasolek i wyrobić sobie zdanie.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.