Janka napisał(a):Wiecie o tym, że cena rzeczy Reserved w sklepie i w sklepie internetowym może być różna?
Ja nie wiedziałam, dopiero niedawno to odkryłam.
Ten sweterek jest w sieci za 49,99 zł:
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/all-1/clothes/sweaters/lp432-09x/printed-sweater
joakar4 napisał(a):Ostatnio było dużo w New Yorkerze , chyba po 14,99 zł. Pamiętam, ze były pogrupowane w zależności od dekoltu- normalny, łódka, serek i były w każdym kolorze, czarny był na pewno.
joakar4 napisał(a):Duzz, przyszedł mój szal. Nie jest zły, ale na zdjęciu jest ładniejszy. Absolutnie nie gryzie, jest długi, wydaje się węższy niż na zdjęciu, chyba, że ta modelka ma takie krótkie plecy. Jedyne co to z tego futrzanego kołnierza wychodzą włosy. W domu go wyczeszę i powinno być lepiej.
joakar4 napisał(a):Ale co mnie w sklepie online reserved wkurza to pozy modelek. Jak jest bluzka z wzorem z przodu to można przyjąć za pewnik, że na zdjęciu modelka będzie stała tyłem lub bokiem. W najlepszym przypadku się zgarbi albo połowę wzoru utnie fotograf.
wiedzmaSol napisał(a):W ogóle Reserved jakiś czas temu bardzo podrożał i się skiepścił jakościowo. Kiedyś uwielbiałam ten sklep ale się narazil i nawet nie wiem jak teraz u nich sprawa się ma. Z tego co Joakar pokazujesz znów mają fajne rzeczy tylko jak u nich z wytrzymałoscią?
duzzza22 napisał(a):Janko, pseplasam dałam w spoiler, żeby nie straszyło tak bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości