ewa.p napisał(a):ja w tej szufladzie trzyman przykrywki na garnki,nigdzie indziej mi sie nie mieszczą...
Janka napisał(a):Widziałam też w sklepach niskie szafki z jedną szufladą, na których można postawić pralkę. To też jest bardzo praktyczne, bo łatwiej się dostać do bębna pralki i dodatkowo jest miejsce np. na proszki do prania.
Fringilla napisał(a):I można łatwiej można wyciągnąć, tak? Też jestem zawsze za takim rozwiązaniem (tak jak lodówka na porządnych nóżko-kółkach - rany, wreszcie, mogę regularnie sprzątać pod sprzętem
Janka napisał(a):Właśnie tak słyszałam. Ale podobno jest dobra.
Fringilla napisał(a):
Lucy - jak się nazywa ta klasyczna roślina doniczkowo-pnąca u Ciebie? zawsze zapominam, a jest elementem niezbędnym, jak Eurazja długa i szeroka
Każdy w mej rodzinie ma i spotykam prawie wszędzie między Atlantykiem a Pacyfikiem
Lucy napisał(a):Było małe i zabiedzione w Biedronce, przygarnęłam i się rozrosło.
Nocny Anioł napisał(a):Dziwne, na bank ludzie do siebie mówią "wiesz pięknie mi rośnie Scindapsus, a planuje kupić Epipremnum". Jakoś tego nie widzę, większość nie ma pojęcia jak się to nazywa. Idąc tym tropem na Fiołki powinniśmy mówić Saintpaulia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość