Janka napisał(a):Czy to będzie strasznie wyglądało, jeśli w moim pokoju bibliotecznym będą trzy ściany zabudowane zamkniętymi szafkami na książki, a na środku pokoju hamak?
Nocny Anioł napisał(a):nie zapomnij o małym stoliku na coś do picia i odłożenie książki
Janka napisał(a):Dziękuję Wam ślicznie za dobre słowo. Myślałam, że mnie kompletnie wyśmiejecie.
http://www.ikea.com/de/de/catalog/categories/series/25016/?filter=online&cid=de|ps|branded|living_room_ongoing_brand|go|ikea_isala|broad|wohnzimmer_serien+isala|living_room|d+m|os|none
Świetnie pasują do moich marzeń. Zupełnie jakby je specjalnie dla mnie produkowali.
monia0303 napisał(a):Podejrzewam że jakby te meble rozkręcaj co miesiąc przenosić i skręcać znowu to długo by nie wytrzymały ale jak skręcisz i zostawisz w spokoju, wkładając i wyjmując z nich tylko książki to wystarczą ci na długie lata.
Janka napisał(a):Czy to będzie strasznie wyglądało, jeśli w moim pokoju bibliotecznym będą trzy ściany zabudowane zamkniętymi szafkami na książki, a na środku pokoju hamak?
almani napisał(a):Ja z wyjątkiem kanapy wszystkie meble mam z ikei. Wole nawet nie myśleć ile kasy tam zostawiłam meble sie nie rozleciały i bardzo dobrze mi służą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości