Dorotka napisał(a):A przepis gdzie, grzecznie pytam?
Dorotka napisał(a):Buraków z papryką i cebulą nie pasteryzowałam, bo nakładałam je niemal wrzące do świeżo wyparzonych słoików. Wystarczyło je zakręcić i siup do góry nogami na dobę. Ale jak chcesz mieć 100-procentową pewność, to możesz je wrzucić go gara na 10 minut.
Pasztet z cukinii wygląda apetycznie. Trzeba go wypróbować. Ale ciasta czekoladowego z cukinią raczej nie zrobię, bo dla mojego żołądka soda i proszek do pieczenia to koszmar.
Lilia napisał(a):pasztet zrobimy. ale mi smaka narobiłaś, duzzza.
duzzza22 napisał(a):W Pyszne 25 była chyba
Ja bym to zrobiła prościutko jak i neapolitankę
Bulion, potem dynia do niego pokrojona, blender, śmietana 18%, sól i pieprz
Dałabym do niej grzanek, prażonych migdałów, ptysiowych kulek albo pestek z dyni też prażonych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości