szuwarek napisał(a):nad zostawieniem go w spokoju rozmyśla , i jedzeniem
LiaMort napisał(a):Cudny jest Aniołku.
Szuwarek fajny ten jajnik.
Kejti
Jestem z Roksi u weterynarza, nie wiem, co jej jest.
Koty to już rzadko przychodzą do domu, bo nowy facet mamy ich nie lubi I w ogóle chyba na złość zaczęły sikać w domu, Ciuć przychodzi raz na tydzień.
LiaMort napisał(a):Cudny jest Aniołku.
Szuwarek fajny ten jajnik.
Kejti
Jestem z Roksi u weterynarza, nie wiem, co jej jest.
Koty to już rzadko przychodzą do domu, bo nowy facet mamy ich nie lubi I w ogóle chyba na złość zaczęły sikać w domu, Ciuć przychodzi raz na tydzień.
Nocny Anioł napisał(a):Za każdym razem kiedy próbuje posiedzieć chwilkę na kompie
Nocny Anioł napisał(a):I ten jeden biały wąs model z niego niezły
•Sol• napisał(a):Lia, jak tam Roxi?
U mnie dziś pies mój jedyny w nocy się nudził.
O 2 jadł śniadano-kolację, potem zażyczył sobie wyjścia na dwór, a następnie przyszedł do łóżka i trzeba było drapać. Jak się nie drapie, to się warczy, więc wymuszenia na poziomie gangsterskim.
o rany•Sol• napisał(a):Lia, jak tam Roxi?
U mnie dziś pies mój jedyny w nocy się nudził.
O 2 jadł śniadano-kolację, potem zażyczył sobie wyjścia na dwór, a następnie przyszedł do łóżka i trzeba było drapać. Jak się nie drapie, to się warczy, więc wymuszenia na poziomie gangsterskim.
super wiadomośćLiaMort napisał(a):Dostała leki i jej zdecydowanie lepiej, co jej dokładnie było to nie wiem. Eh. Wyniki krwi były w porządku i usg nic nie wykazało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości