przez Duzzz » 5 kwietnia 2013, o 16:27
Desdemona napisał(a):...właśnie te do łazienki najbardziej lubię...wszytko idealnie się czyści
....a w mojej okolicy właśnie otwarli Kauflanda....i mam zamiar się wybrać...zobaczyć co tam ciekawego....
To lukaj na książki
Mają czasem niezłe promocje za 9,90
Z pokrętłami do palników znam ten ból
Ja mam w kuchence takie wciskane i dopiero przekręcane i jak już jest na nich większy osad to cholery mi się zaciskają i nie chcą wyskoczyć, a boję się, że jak taką wciśniętą zostawię to gaz będzie się ulatniała
Niestety mam na gaz ziemny nie na butlę więc większe prawdopodobieństwo, ze cały dom mogę rozwalić
Co do okapu to jest taki specyfik, ale głównie wykorzystywany w kuchenkach, piecach itd. np. w hotelach, oni podobno gotują wodę i para, która idzie pomaga ściągnąć ten tłuszcz z okapów tym środkiem... Moja mama kiedyś przyniosła go w słoiczku, był taki brązowy i myła tym stary okap... Żółty był wiatrak, a potem przejrzał na biało... Nie wiem jednak czy jest dostępny dla klientów indywidualnych... Pytałam mamy powiedziała, że nie wie... Ma mi nazwę spisać jak będzie w pracy
Osobiście u mnie jest tylko problem z pokrętłami do palników, okap na razie nie musi mieć bardziej drastycznego szorowania
Ostatnio edytowano 5 kwietnia 2013, o 16:44 przez
Duzzz, łącznie edytowano 2 razy
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise